Σάββατο, 26 Ιουλίου 2014

Τα σημάδια των κεριών: υπολείμματα

Παρατηρώντας τα υπολείμματα των κεριών μετά το τέλος της τελετής μας θα μπορέσουμε να βγάλουμε κάποια χρήσιμα συμπεράσματα για το αποτέλεσμα ή κάποιον άλλον παράγοντα που έχει σχέση με την υπόθεσή μας. Εδώ θα πρέπει να έχουμε ανοιχτό μυαλό και καθαρή κρίση γιατί ουσιαστικά πρόκειται για μια μορφή μαντείας.

●Το κερί αφήνει καθαρά υπολείμματα και λίγα: 
Πολύ καλό σημάδι. Δείχνει ότι δεν έχουμε εμπόδια στην υπόθεσή μας και είναι σημάδι επιτυχίας. 
●Το κερί αφήνει υπολείμματα που σχηματίζουν εικόνες: 
Παρατηρήστε τα σήματα και δείτε αν συνδέονται με την υπόθεσή σας. Σε ένα ερωτικό ξόρκι πχ, αν το υπόλειμμα δείχνει μια καρδιά, δε χρειάζονται πολλά λόγια. Αν όμως πάνω στο λιώμα δούμε σβώλους κεριού σαν σταγόνες, μπορεί να σημαίνει κάποιες δυσκολίες στην επίτευξη του στόχου ή στενοχώριες στην πορεία. Σε ένα λύσιμο ο σταυρός δείχνει θετική έκβαση και απαλλαγή από το κακό. Σε άνοιγμα τύχης ένα σχήμα αστεριού είναι πάντα θετικό επίσης. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και πάλι και τις εμπειρίες σας! 

●Το κερί αφήνει πολύ παχιά υπολείμματα ή σβήνει πριν καεί ολοκληρωτικά: 

Συνήθως δείχνει ότι ο σκοπός μας δεν ολοκληρώθηκε στο 100%. Αν πρόκειται για ξόρκι θεραπείας, σημαίνει ότι η ασθένεια θα παραμείνει για σημαντικό διάστημα ή είναι δυνατή και θα πρέπει να επαναλάβουμε. 
Αν είναι ερωτικό ξόρκι, δείχνει ότι το άτομο θα έρθει μεν αλλά όχι μόνιμα ή ότι το συναισθηματικό δέσιμο από τη μεριά του δε θα είναι ολοκληρωτικό. 
Σε επιθετικό ξόρκι δείχνει ότι ο εχθρός ίσως επανακάμψει και δεν εξαφανιστεί τελείως. Σε ξόρκι χρημάτων σημαίνει ότι τα χρήματα που θα έρθουν ίσως δεν μας καλύψουν απόλυτα. 
Γενικά μην το θεωρήσετε σαν σημάδι ότι δεν θα έχετε αποτέλεσμα, αλλά ότι κάπου στην πορεία θα χρειαστεί περισσότερη προσπάθεια. 

●Το κερί αφήνει μαυρισμένα ή σαν καμμένα υπολείμματα: 

Δεν είναι και το καλύτερο σημάδι. Δείχνει δυσκολίες στην επίτευξη του στόχου. Αν πρόκειται για λύσιμο σημαίνει ότι έχουμε πολλες αρνητικές ενέργειες πάνω μας και θα πρέπει να επαναλάβουμε. Σε ξόρκι προστασίας μπορεί να δηλώνει την ύπαρξη εχθρού. Σε ερωτικό, την αντίσταση του ατόμου που στοχεύουμε. 

●Σπάει το κηροπήγιο: 

Σε αυτή την αρκετά σπάνια περίπτωση δύο είναι τα τινά: είτε η ενέργεια που διοχετεύσαμε ήταν υπερβολικά πολλή (συνήθως σε επιθετικά ξόρκια και διωξίματα), είτε η κατάσταση είναι δύσκολη για το σκοπό μας και θα πρέπει να οργανωθούμε κατάλληλα για να την αντιμετωπίσουμε.

Πηγή: φόρουμ Μυρόλι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου