Σάββατο, 5 Ιουλίου 2014

Αντικείμενα για ενεργειακό καθαρισμό

Μερικά απλά αντικείμενα που έχουμε στο σπίτι μας με τα οποία μπορούμε να κάνουμε έναν ενεργειακό καθαρισμό είναι:

Αλάτι: χοντρό ή απλό μαγειρικό αλάτι, δεν έχει σημασία, το μόνο που χρειάζεται είναι να το καθαγιάσεις και είναι έτοιμο να το χρησιμοποιήσεις σε εργασίες καθαρισμού και εξαγνισμού. Πρωτού το χρησιμοποιήσεις προσευχήσου από πάνω του και δήλωσε φωναχτά το σκοπό σου, γιατί είναι ένα πολύπλευρο υλικό και θα κάνει ακριβώς αυτό που του ζητάς.

Αυγά: πολλές εργασίες προσωπικού καθαρισμού έχουν ως βασικό υλικό ένα αυγό, γιατί απορροφούν στο εσωτερικό τους όλη την αρνητική ενέργεια. 
Πριν το χρησιμοποιήσεις θα πρέπει να το καθαρίσεις και το ίδιο ρίχνοντας του αλατόνερο (με καθαγιασμένο αλάτι) ή αγιασμό.

Φασκόμηλο: πολύ φτηνό και το βρίσκουμε παντού. 

Απλά βάλε φωτιά στα φυλλαράκια του και φύσηξε για να σβήσει η φλόγα και να αρχίσει να βγαίνει ο καπνός. Απ'τον καπνό του περνάμε αντικείμενα που θέλουμε να καθαρίσουμε απ'τις ενέργειες άλλων που τα έχουν αγγίξει πριν από εμάς -για τον ίδιο λόγο το χρησιμοποιούσαν και στην αρχαία Ελλάδα. Επίσης ο καπνός του καθαρίζει την ενέργεια και την αύρα ενός δωματίου. 
Εκτός από καθαρισμό προσφέρει και προστασία στο χώρο που καίγεται.

Αμμωνία: πρόκειται για τη χημική αμμωνία. Το "βαρύ πυροβολικό" του καθαρισμού, το ρίχνουμε στο νερό που κάνουμε μπάνιο και στο νερό που σφουγγαρίσουμε το σπίτι, για να καθαρίσουμε το σώμα και το σπίτι ή το μαγαζί μας αντίστοιχα. 

Όταν κάνουμε μπάνιο προσθέτουμε πολύ λίγη ποσότητα, το πολύ μέχρι ένα κουταλάκι του γλυκού, γιατί προκαλεί εγκαύματα στο δέρμα. Στο σφουγγάρισμα μπορείς να τη συνδυάσεις με καθαγιασμένο αλάτι. 
Αν η ενέργεια στο σπίτι σου παραείναι βαριά, μπορείς να ρίξεις σε κάθε σωλήνα μια γεμάτη κούπα με αμμωνία, έτσι θα καθαρίσει όλη την αρνητική ενέργεια που επιμένει να μη φεύγει.

Ελαιόλαδο: ήδη από τη Βίβλο μαθαίνουμε για τις μαγικές του ιδιότητες, το χρησιμοποιούμε για να ντύνουμε κεριά όταν δεν έχουμε το κατάλληλο έλαιο, και βάζουμε λίγο στο κούτελό μας όταν είμαστε στεναχωρημένοι. 

Μπορούμε να βάλουμε μέσα στο λάδι κάποιο συγκεκριμένο βότανο ανάλογα με το σκοπό μας, και να το "φορτίσουμε" με αυτόν τον τρόπο, ή απλά να προσευχηθούμε από πάνω του και να πούμε φωναχτά το σκοπό μας. Γενικά μπορεί να αντικαταστήσει όλα τα μαγικά έλαια.

Λευκά κεριά: καθώς το λευκό είναι "όλα τα χρώματα μαζί" μπορούν να αντικαταστήσουν κάθε χρώμα κεριού στα ξόρκια, για οποιοδήποτε σκοπό. Επίσης το χρώμα αυτό είναι για ευλογίες, καθαρισμό και προστασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου