Πέμπτη, 10 Ιουλίου 2014

Φάσεις της ημέρας και μαγεία

Η ανατολή του ήλιου είναι ιδανική ώρα για να κάνουμε εργασίες που σχετίζονται με νέα ξεκινήματα: για να δώσουμε ώθηση σε μια καινούρια επιχείρηση, για να βρούμε δουλειά, για να ευλογήσουμε μια καινούρια σχέση. 

Η ανατολή σηματοδοτεί την έναρξη μιας καινούριας μέρας, και μεταφυσικά ευνοεί την έναρξη μιας νέας, ελπιδοφόρας περιόδου. Γι'αυτό το λόγο μπορούμε να κάνουμε έναν ενεργειακό καθαρισμό και εξαγνισμό, που θα ενδυναμώσει την αύρα μας και θα μας καθαρίσει από αρνητικές σκέψεις, συναισθήματα και εσωτερικά μπλοκαρίσματα.


Το μεσημέρι (στις 12.00) ο ήλιος βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο και η ενέργειά του στο ζενίθ της. Είναι ιδανική ώρα για να κάνουμε εργασίες για επιτυχία, δύναμη, λάμψη και προστασία, και γενικά να ενδυναμώσουμε θετικά μια ήδη υπάρχουσα κατάσταση. Επιλέξτε για την ώρα αυτή μια μέρα που ο ήλιος θα φαίνεται καθαρά και δεν θα έχει συννεφιά ή βροχή.

Στη δύση του ήλιου το φως χάνεται και ο κύκλος της ημέρας κλείνει.

Είναι ιδανική ώρα για να κάνουμε λυσίματα, αποκοπές από άτομα που μας κάνουν κακό και γενικά για να διώξουμε οτιδήποτε αρνητικό απ'τη ζωή μας όπως αρνητικά συναισθήματα, απογοητεύσεις και θυμό, φόβους και στεναχώριες, εμμονές, βλαβερές συνήθειες, οικονομικά και καρμικά χρέη.

Το βράδυ και ιδιαίτερα τα μεσάνυχτα, κυριαρχεί η ενέργεια της σελήνης που συμβολίζει το συναίσθημα και την αγάπη (στη θετική της πλευρά) αλλά και το παρασκήνιο, τις δολοπλοκίες και οτιδήποτε κρυφό (στην αρνητική της πλευρά). 

Είναι ιδανική ώρα για να κάνουμε εργασίες που σχετίζονται με τον έρωτα, το υποσυνείδητο, την ψυχική ικανότητα και τη διαίσθηση. Πολλοί λένε ότι είναι κατάλληλη ώρα και για επιθετικές εργασίες.
Πάντα ανάλογα με τη φάση της σελήνης (χάση -γέμιση).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου