Τετάρτη, 30 Ιουλίου 2014

Οι συμπληρωματικές πράξεις

Σε όλη τη διάρκεια που θα κάνετε τη διαδικασία της έλξης της επιθυμίας σας, αλλά και αφού τελειώσετε, καλό είναι να κάνετε πράξεις ανάλογες με τα αιτήματά σας. Για παράδειγμα, όταν ζητάτε χρήματα, δώστε λίγα σε κάποιον που τα έχει ανάγκη. Με λίγα λόγια, θα πρέπει να κάνετε και εσείς μια προσφορά για να σας επιστραφεί τριπλά.

Παράλληλα δράστε σε αρμονία με την επιθυμία σας. Μην τα περιμένετε όλα από την εργασία σας. Η ανάλογη δράση θα ανοίξει το δρόμο στις θετικές δυνάμεις για να πραγματοποιήσουν το σκοπό σας.
Η ενεργοποίηση της επιθυμίας σας δεν είναι πανάκεια, απλά βοηθάει τη ροή της ενέργειας να κατευθυνθεί προς το μέρος σας και ελκύει ευκαιρίες σύμφωνες με την ανάγκη σας. Πρέπει να ενισχύσετε τη διαδικασία με τη δική σας ενέργεια και δράση, ώστε να υπάρχει αρμονία. 

Ασφαλώς, μερικές φορές θα δείτε κάποια γεγονότα να πραγματοποιούνται με έναν θαυματουργό τρόπο, όμως πάντοτε θα πρέπει να κάνετε κάτι και εσείς για να τα βοηθήσετε. Οπότε, εάν θέλετε καινούργια δουλειά, στείλτε βιογραφικά σε όσες περισσότερες εταιρείες μπορείτε, εάν θέλετε σύντροφο σηκωθείτε από τον καναπέ και βγείτε έξω από το σπίτι σας, εάν θέλετε να μην έχετε άλλες αρνητικές επιρροές, αποφύγετε εκείνο το άτομο που σας γεμίζει με κακή ενέργεια.

Πηγή: Εγχειρίδιο Φυσικής Μαγείας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου