Τετάρτη, 30 Ιουλίου 2014

Μια πολύ δυνατή προσευχή αφθονίας

Αυτό το κείμενο στην ουσία δεν αποτελεί καθαυτού προσευχή, αλλά μια σειρά θετικών δηλώσεων που έχουν σκοπό να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε την αφθονία αλλά και το πως θα τη λάβουμε. Κυκλοφορεί εδώ και μερικά χρόνια στο διαδίκτυο στα αγγλικά, και έχει βοηθήσει πάρα πολλούς ανθρώπους με διάφορους τρόπους. Βασίζεται στο νόμο της έλξης και προγραμματίζει το υποσυνείδητο να δεχτεί τα δώρα του σύμπαντος.

Από το φως του Θεού το οποίο είμαι.
Από την αγάπη του Θεού η οποία είμαι.
Από τη δύναμη του Θεού η οποία είμαι.
Από την καρδιά του Θεού η οποία είμαι.

Προστάζω-

Κατοικώ στο μέσο της απέραντης αφθονίας. Η αφθονία του Θεού είναι η ανεξάντλητη πηγή μου.
Ο Ποταμός της Ζωής δεν σταματάει ποτέ να κυλά. Κυλάει δια μέσου εμού σε πολυτελή έκφραση. Ο Θεός έρχεται σε μένα μέσα από αναπάντεχες λεωφόρους, και ο Θεός εργάζεται με μυριάδες τρόπους για να με ευλογήσει.
Τώρα ανοίγω το νου μου για να λάβω το καλό μου. Τίποτα δεν παραείναι καλό για να είναι αληθινό. Τίποτα δεν παραείναι υπέροχο ώστε να συμβεί. Με το Θεό σαν Πηγή μου, τίποτα δεν με καταπλήττει.
Δεν επιβαρύνομαι από σκέψεις του παρελθόντος ή του μέλλοντος. Το ένα έχει φύγει. Το άλλο πρόκειται να έρθει.
Με τη δύναμη της πίστης μου, σε συνδυασμό με τις σκόπιμες ατρόμητες κινήσεις μου και τη βαθειά αρμονική σχέση μου με το Θεό, το μέλλον μου δημιουργείται και η αφθονία μου φανερώνεται. 
Ζητώ και αποδέχομαι το γεγονός ότι έχω εξυψωθεί από αυτήν και για κάθε στιγμή, στην Ανώτατη Αλήθεια. Το μυαλό μου είναι ήσυχο.
Από αυτή τη μέρα και στο εξής δίνω ελεύθερα και άφοβα στη ζωή, και η ζωή μου το ανταποδίδει με μεγαλοπρεπή αύξηση. Οι ευλογίες έρχονται σε μένα με αναμενόμενους και αναπάντεχους τρόπους. Ο Θεός προνοεί για μένα με θαυμαστούς τρόπους.
ΕΙΜΑΙ πραγματικά ευγνώμων. Και είθε να γίνει έτσι.

Μπορούμε να τη διαβάζουμε όποια μέρα και ώρα θέλουμε. Όσο περισσότερο τόσο το καλύτερο. Αν κάποιος θέλει και το αισθάνεται μπορεί εκείνη την ώρα να έχει αναμμένο ένα μελισσοκέρι ή χρυσό ή πράσινο κερί, και να καίει χρυσολίβανο, βενζόη, κανέλα, βασιλικό ή μπαχάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου