Τρίτη, 29 Ιουλίου 2014

Γέννα (Αρχάγγελος Γαβριήλ)

Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ καθοδηγεί οτιδήποτε σχετίζεται με τη γέννα. Είναι ο Αρχάγγελος της αφύπνισης, ο προστάτης της ψυχής. Το όνομά του σημαίνει «ο Θεός είναι η ισχύς μου». Σας βοηθάει να ερμηνεύσετε τα όνειρα και τα οράματα. Είναι επίσης ο άγγελος του Ευαγγελισμού, της ανάστασης, του ελέους και της αποκάλυψης. Οδηγεί την ψυχή στο ταξίδι της επιστροφής στον παράδεισο.
Τα αιθέρια έλαια γιασεμί και καμφοράς χρησιμοποιούνται για να επικοινωνήσουμε μαζί του. Το πρώτο χαρίζει αισιοδοξία, απομακρύνει τη θλίψη και μας κάνει πιο δεκτικούς στα αγγελικά βασίλεια. Η καμφορά διώχνει την αρνητική ενέργεια, εξαγνίζει, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καθαρίσουμε τους κρυστάλλους. 

Ο πλανήτης αυτού του αγγέλου είναι η Σελήνη, η ημέρα του η Δευτέρα και το μέταλλό του το ασήμι. Συνδέεται με τους λευκούς κρίνους, τους λύκους, τις κουκουβάγιες, τις αχλαδιές και τις κλαίουσες ιτιές.

Για να βοηθήσετε στη γέννα, ανάψτε ένα κερί σε έντονο πράσινο χρώμα για τον Αρμισαήλ μόλις αρχίσουν οι ωδίνες. Αν χρειαστεί περαιτέρω βοήθεια, επικαλεστείτε τον Αρχάγγελο Γαβριήλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου