Σάββατο, 26 Ιουλίου 2014

Τα σημάδια των κεριών: οι βελόνες

Σε κάποια ξόρκια καρφώνουμε μια βελόνα ή καρφίτσα πάνω στο κερί, σε κάποιο σημείο του. Κατά την καύση που το κερί λιώνει και σώνεται, η βελόνα λογικά θα πρέπει να πέσει. 

Μπορεί όμως και να μην πέσει αλλά να αγκιστρωθεί σε κάποιο σημείο παρακάτω ή να κολλήσει εντελώς στο κερί και να παραμείνει πάνω του, σα να αρνείται να πέσει. Σε αυτή την περίπτωση υπάρχουν διάφορες ερμηνείες. Θα ακολουθήσετε το ένστικτό σας για το ποια είναι η σωστή. Παίζει ρόλο η φύση του ξορκιού σε αυτό.
●Αν κάνουμε λύσιμο, αυτό το φαινόμενο μπορεί να σημαίνει ότι το άτομο είναι προσκολλημένο στις καταστάσεις που περνάει ή οι καταστάσεις είναι πολύ έντονες και δεν τον αφήνουν να ξεφύγει εύκολα. 

●Αν κάνουμε ερωτικό ξόρκι και συμβεί στο κερί που έχουμε ονοματίσει για το θύμα, δείχνει ότι το άτομο είναι προσκολλημένο πάνω μας. Αν συμβεί στο δικό μας κερί, δείχνει ότι εμείς είμαστε προσκολλημένοι στο άλλο άτομο, περισσότερο δεμένοι δηλαδή από εκείνο. 


●Αν συμβεί σε κάποιο άνοιγμα δρόμου/τύχης δείχνει ότι το άτομο είναι προσκολλημένο σε καταστάσεις του παρελθόντος και θα χρειαστεί αρκετή δουλειά για να πετύχουμε. 


●Αν συμβεί σε ξόρκι απαλλαγής από ενέργειες, δείχνει ότι το άτομο έχει επιβαρυνθεί από πολλές αρνητικές ενέργειες που τον κρατάνε αγκιστρωμένο και θα πρέπει να κάνουμε λυσίματα. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να σημαίνει κάποιον εθισμό.


Πηγή: φόρουμ Μυρόλι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου