Κυριακή, 27 Ιουλίου 2014

Παγίδες μελιού (honey traps)

Ονομάζονται έτσι γιατί χρησιμοποιούμε σαν κύριο συστατικό το μέλι πάνω στο οποίο βάζουμε τα υλικά. Έτσι αυτά κολλάνε, δηλαδή «παγιδεύονται» πάνω στο μέλι. Με μια παγίδα μπορούμε να προσελκύσουμε ερωτικά ένα άτομο ή να το γλυκάνουμε απέναντί μας, καθώς επίσης χρήματα και τύχη.

Χρειαζόμαστε ένα πιάτο, μέλι, ένα κερί (κόκκινο για έρωτα, πράσινο για χρήματα, πορτοκαλί για τύχη), μια φωτογραφία ή μάρτυρα του άλλου ατόμου, και τα κατάλληλα βότανα και έλαια.Γέμισε το πιάτο με μέλι. 
Φώναξε το άτομο με το όνομά σου (σαν να τον βλέπεις στο δρόμο και να τον φωνάζεις) και ρίξε με δύναμη το φωτογραφία πάνω στο μέλι (σαν να το «σφαλιαρίζεις» με τη φωτογραφία), με το πρόσωπο να κοιτάζει προς τα πάνω. 
Τοποθέτησε το κερί πάνω στη φωτογραφία και άναψέ το. 
Γύρω απ’το κερί μπορείς να τοποθετήσεις τα κατάλληλα βότανα και έλαια (όπως επίσης να χαράξεις την επιθυμία σου ή το όνομα του άλλου στο κερί και να το ντύσεις με έλαια και σκόνες).

Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να προσελκύσεις οτιδήποτε θέλεις.


Αν θέλεις να προσελκύσεις χρήματα: χρησιμοποίησε πράσινο κερί και γύρω γύρω ρίξε ρύζι, επίσης βάλε και ένα χαρτονόμισμα μέσα στο πιάτο.

Για να φέρεις τη γλύκα σε ένα ζευγάρι, τοποθέτησε τις φωτογραφίες τους με τέτοιον τρόπο που να κοιτάζονται και βάλτες στο πιάτο.
Γενικά είναι μια μέθοδος που αφήνει ελεύθερη τη φαντασία μας όσον αφορά το τι υλικά θα χρησιμοποιήσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου