Τρίτη, 12 Αυγούστου 2014

Οι σμαραγδένιες θεραπευτικές σφαίρες του Ραφαήλ

Η συγκεκριμένη θεραπεία μπορεί να γίνει από απόσταση και είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να αναπτύξετε την πολυδιάστατη αντίληψη των θεραπευτικών ενεργειών που μας περιβάλλουν. Θα είναι καλό να πάρετε πρώτα την έγκριση του ατόμου στο οποίο πρόκειται να κάνετε θεραπεία εξ αποστάσεως.

Πρώτα από όλα είναι σημαντικό να αυξήσετε την δεκτικότητα των χεριών σας, αφού αυτό θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε την ευαισθησία σας όσον αφορά τις λεπτοφυείς ενέργειες. Επίσης τα χέρια και οι παλάμες μας είναι προεκτάσεις του τσάκρα της καρδιάς.


Πριν ξεκινήσετε, πλύνετε πρώτα τα χέρια σας με κρύο νερό και σκουπίστε τα για να καθαριστούν και να ανοίξετε την καρδιά σας 

Καθίστε αναπαυτικά, πάρτε μερικές βαθιές αναπνοές, χαλαρώστε και καλέστε τον Αρχάγγελο Ραφαήλ.

Τινάξτε ελαφρά τα χέρια σας για να ευαισθητοποιηθούν. Με αυτό τον τρόπο ελευθερώνεται η μπλοκαρισμένη ψυχική ενέργεια και ανοίγει το τσάκρα της καρδιάς.

Τρίψτε τις παλάμες γρήγορα με κυκλικές κινήσεις για να αυξήσετε το επιφανειακό τσι.

Κρατήστε τα χέρια σας με τις παλάμες αντικριστές σε απόσταση περίπου 20 εκατοστών. Νιώστε την ενέργεια να δονείται ανάμεσα τους. Παίξτε μαζί της. Συνήθως έχει την αίσθηση πηχτής κόλλας.

Αρχίστε να πλάθετε την ενέργεια σε μια σφαίρα, την οποία θα οραματιστείτε στο χρώμα του σμαραγδιού.

Ζητήστε από τον Αρχάγγελο να την ευλογήσει με την ισχυρή θεραπευτική του ενέργεια.

Όταν νιώσετε ότι η σφαίρα πάλλεται έντονα με αυτή, στείλτε την στο άτομο που θέλετε , και δείτε νοερά ότι την απορροφάει.

Όραματιστείτε το άτομο αυτό να χαμογελάει πλατιά, γεμάτο υγεία και δύναμη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου