Τρίτη, 12 Αυγούστου 2014

Τριπλή αγγελική ασπίδα καθαρισμού

Στη τεχνική αυτή ζητάτε από μία συγκεκριμένη ομάδα Αγίων Αγγέλων να θέσουν το πλέγμα του επιπέδου τους, ορίζοντας το γεωμετρικό σχήμα, μέγεθος και τοποθεσία.

Τα σφαιρικά πλέγματα/ δίχτυα είναι τα πιο σταθερά και εύκολα να διατηρηθούν στον οραματισμό, έτσι προτείνεται να χρησιμοποιείται περισσότερο αυτό το σχήμα σε καθημερινούς οραματισμούς γύρω από το σπίτι, αυτοκίνητο, χώρο εργασίας, αντικείμενο. Όπου αναφέρεται ασπίδα είναι ασπίδα λευκού φωτός με δίχτυ φωτός μέσα της στον οραματισμό. Όποιος δεν μπορεί και τα δύο σκέφτεται μόνο το φως κυκλικά.Στρατιές του Άγιου Αρχαγγέλου Μιχαήλ: ασπίδα επίπεδο ένα, σφαιρικό, το σπίτι μου.
Άγιες Δυνάμεις, ασπίδα επίπεδο δύο, σφαιρικό, το σπίτι μου.
Άγιες Εξουσίες, ασπίδα επίπεδο τρία, σφαιρικό, το σπίτι μου.

Άγιες Δυνάμεις παρακαλώ γυρίστε το πλέγμα σας, τραβήξτε έξω αστρικές οντότητες και αστρικές πύλες ή περάσματα, αστρικές ενοχλήσεις, αναστρέψτε ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες, αστρικές επιρροές, φόβο, δυσαρμονία, θυμό, προσμονή, θλίψη, ανησυχία, ιούς, βακτήρια, παράσιτα, φυσική και αστρική δυσαρμονία και ενόχληση, συνεργασία εχθρών, καχυποψία, άρνηση της συνδημιουργίας, παρεξηγήσεις, καρμικές μονάδες, οργή, μοναξιά, επιθετικότητα, άρνηση και προβολή, μαρτύρια. Οτιδήποτε που ενοχλεί την επικοινωνία μου με το Άγιο Πνεύμα. Οτιδήποτε που δυσκολεύει την πνευματική σφραγίδα ή επικοινωνία με το Ανώτατο Πνεύμα. Τραβήξτε προς τα έξω ότι δεν έχει αναφερθεί σε αυτή ή σε οποιαδήποτε άλλη γλώσσα, αλλά που εσείς κρίνετε ότι χρειάζεται να φύγει από το χώρο αυτό τώρα.

Όταν αισθανθείτε καθαρό το χώρο, συνεχίζετε με:

Παρακαλώ αντιστρέψτε τη περιστροφή για τα ίδια θέματα.

Οραματιζόμαστε το ενεργειακό πλέγμα να πηγαίνει αριστερόστροφα γύρω από το σπίτι αν πριν πήγαινε δεξιόστροφα. Όταν και εδώ αισθανθούμε καθαρό το χώρο, τελειώνουμε με:

Σταματήστε τη περιστροφή. Σας ευχαριστώ.

Άγιες Στρατιές του Μιχαήλ, γεμίστε το πλέγμα σας με χάρη, αγνότητα, χαρά, αγάπη, πίστη και ελπίδα. Το Έλεος των Ελοχίμ, γαλήνη, ελευθερία, αρμονία, Άλφα Ωμέγα, και την Νίκη των Ελοχίμ. Εμπλουτίστε το με αγάπη, οικειότητα, γαλήνη, συγκέντρωση, καθαρότητα, υγεία, αφθονία, ευημερία, κατανόηση. Καθαρίστε την επικοινωνία με τους Φύλακες της Κληρονομιάς και με το Άγιο Πνεύμα. Την Καρδιά της Κληρονομιάς τα ενωμένα ενεργειακά κανάλια, πλήρης ένωση με το Πνεύμα, ακολουθία του Αγίου Πνεύματος χωρίς δισταγμό, αυτοκυριαρχία, ανεξαρτησία, ακλόνητη ένωση με το όλο, ζωή παραδεισένια -και οτιδήποτε άλλο που δεν έχει αναφερθεί σε αυτήν ή σε άλλη γλώσσα, αλλά για το οποίο εσείς γνωρίζετε ότι πρέπει να υπάρχει σε αυτόν τον χώρο τώρα.

Παρακαλώ σφραγίστε το Πλέγμα σας. Σας Ευχαριστώ.

Άγιες Εξουσίες, ευθυγραμμίστε ξανά το πλέγμα σας για να συγχρονιστεί με πλέγματα ανώτερων Αγγελικών διαστάσεων. Διώξτε όλες τις ενοχλήσεις και τα παράσιτα από τα πλέγματα. Εμπλουτίστε το πλέγμα με ανώτερες συχνότητες για καθαρότερη επικοινωνία με τον Θεό.

Άγιες Εξουσίες Κλείστε το πλέγμα σας.

Πείτε απλά «κλείστε το πλέγμα σας» και οραματιστείτε όλα τα πλέγματα του φωτός- ασπίδες σαν δίχτυ- είναι ενωμένες οι άκρες τους κλειστές και λέτε στο τέλος: Σας ευχαριστώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου