Τρίτη, 12 Αυγούστου 2014

Αγγελικοί οραματισμοί για προσέλκυση συντρόφου και αρμονία στις σχέσεις

Η διάσημη Sue Storm γνωστή και ως Angel Lady, στα βιβλία της παραθέτει πρωτότυπους και αποτελεσματικούς οραματισμούς για να προσελκύσουμε άτομα και καταστάσεις που εμείς επιθυμούμε για όλα τα ζητήματα που μας απασχολούν. Παράλληλα θα πρέπει να συνοδεύονται και με θετικές δηλώσεις για να ενισχύσουμε το αποτέλεσμα. Να γίνουμε μαγνήτης των καταστάσεων που εμείς επιθυμούμε! Οι παρακάτω τεχνικές αφορούν την ανεύρεση συντρόφου και την αρμονία των σχέσεων. Η μόνη διαφορά είναι ότι σε αυτές τις τεχνικές θα πρέπει να εργαστείτε κυρίως με Αγγέλους και όχι με τους γνωστούς Αρχαγγέλους. Εάν έχετε επιμονή και επαναλαμβάνετε κάθε μέρα, οι τεχνικές αυτές φέρνουν πολύ καλά αποτελέσματα.


Η ΜΠΛΕ ΣΦΑΙΡΑ
Οι Άγγελοι επιθυμούν όλοι οι άνθρωποι να βιώνουν σχέσεις στοργής και αληθινής αγάπης με τους συντρόφους τους. Αυτό αποτελεί μια υπέροχη εμπειρία για όλους όσους έχουν την τύχη να έχουν μια ιδανική σχέση.

Ξεκινήστε την παρακάτω τεχνική με το να οραματιστείτε μια μπλε σφαίρα. Μέσα σε αυτήν βρίσκεται το ιδανικό σας ταίρι. Μέσα σε αυτόν το μαγικό, αγγελικό γλόμπο προσπαθήστε να φανταστείτε την συμπεριφορά του, την εξωτερική του εμφάνιση, τα ταλέντα του και τα χαρίσματα του, τις ικανότητες που θα εσείς θα επιθυμούσατε να διαθέτει η αδελφή ψυχή σας!

Προσπαθήστε να συμπεριλάβετε όσες λεπτομέρειες μπορείτε σχετικά με τον μελλοντικό σας σύντροφο. Πχ. προσωπικότητα, πεποιθήσεις, επάγγελμα, αξίες ακόμα και την οικονομική του κατάσταση. Μπορείτε εάν θέλετε να δημιουργήσετε και μια νοερή λίστα για να δηλώσετε την επιθυμία σας στο σύμπαν με όλα τα παραπάνω, και να τα συμπεριλάβετε στην μπλε σφαίρα. Να είστε σαφείς και ειλικρινείς!

Οραματιστείτε την ζωή (κάθε πτυχή) που θα θέλατε να έχετε με αυτό το άτομο. Όταν τελειώσετε, «επικολλήστε» έναν πύραυλο στην αγγελική σας σφαίρα, και εκτοξεύεστε την με προορισμό τα αγγελικά βασίλεια! Οι κατάλληλες αγγελικές οντότητες θα «ενημερωθούν» ως προς τις επιθυμίες σας, και θα ψάξουν να βρουν την αδελφή ψυχή σας, και θα την φέρουν στο δικό σας μονοπάτι!

Θα πρέπει να γίνεται δύο φορές την ημέρα. Κατά προτίμηση μία φορά μετά το μεσημεριανό γεύμα και άλλη μία μετά το βραδινό φαγητό.

ΔΙΕΥΡΥΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
Η αγάπη, ο έρωτας προκαλεί ολοκλήρωση, γαλήνη και ευτυχία. Η χαρά που αντλεί κάποιος όταν προσφέρει, μοιράζεται, λαμβάνει και απολαμβάνει την άνευ όρων αγάπη με τον σύντροφο του, αποτελεί μια ζωτική κατάσταση.

Η Τάρα είναι ένας Άγγελος του έρωτα και της αγάπης, και υπάγεται στο τάγμα του Μιχαήλ. Είναι ψηλή με μπλε μάτια και καστανά μαλλιά και της αρέσει να ζωγραφίζει. Καθώς σας «πλησιάζει» σας μεταδίδει τον ενθουσιασμό της για την ζωγραφική.

Με τον δείκτη του χεριού σας ξεκινήστε να σχεδιάζετε καρδιές στον αέρα, μπροστά σας. Στην αρχή η καρδιά θα είναι μικρή. Η δεύτερη θα είναι μεγαλύτερη η τρίτη ακόμα μεγαλύτερη και θα συνεχίζετε, σχεδιάζοντας σταδιακά ολοένα και μεγαλύτερες καρδούλες. Δεν θα πρέπει να κάνετε παύση. Σιγά σιγά ολόκληρο το κορμί σας θα πρέπει να γίνει ένα, να δονείται με την αυτή την κίνηση, καθώς και την επιθυμία σας.

Επαναλάβετε το παραπάνω, άλλες 2 φορές τουλάχιστον, σύνολο 3 φορές το λιγότερο, ξεκινώντας πάντα από μια μικρή καρδούλα. Παράλληλα θα πρέπει να αναπαράγετε όλα τα συναισθήματα που εσείς επιθυμείτε. Την χαρά τον ενθουσιασμό την τρυφερότητα και γενικά όλα τα συναισθήματα ευφορίας που πηγάζουν από τον έρωτα. Επικεντρωθείτε σε αυτήν την κατάσταση για τουλάχιστον ένα λεπτό. Μείνετε ανοικτοί στο να προσελκύσετε περισσότερη αγάπη. 

Η Τάρα αποχωρεί, σχεδιάζοντας παράλληλα καρδούλες στον αέρα! Το παραπάνω θα πρέπει να επαναλαμβάνεται δύο φορές την ημέρα, για ενίσχυση της αγάπης.

ΓΙΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΜΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ
Τα ζευγάρια ευημερούν όταν υπάρχουν αλληλοεπιδράσεις από πρωτότυπες ιδέες, μοναδικές εμπειρίες και φρέσκες ιδέες. Ενδυναμώστε την σχέση σας, κάντε την πιο δημιουργική έτσι ώστε να έχετε ένα ευτυχισμένο μέλλον με το ταίρι σας με την παρακάτω τεχνική:

Η Μπετίνα είναι ένας άγγελος της δημιουργικότητας και υπάγεται και αυτή στο τάγμα του Μιχαήλ. Έχει πάντα στον ώμο της μια γαρδένια που αναδίδει ένα υπέροχο άρωμα, και φοράει μια φωτεινή μπλε τουαλέτα. Θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τον δικό σας πίνακα που θα απεικονίζει την σχέση σας όπως εσείς επιθυμείτε να είναι.

Προσθέστε νοερά καταστάσεις και ειδικές περιστάσεις, που εσείς επιθυμείτε και πιστεύετε ότι θα επιτείνουν την ευτυχία σας. Προσθέστε ήχους όπως αυτόν του γέλιου, μουσική και εποικοδομητικές καθώς και διεγερτικές συζητήσεις! Δείτε ακόμα και τον περίγυρο σας να ασχολείται με χαρούμενες συζητήσεις. Προσθέστε επίσης τις εικόνες των παιδιών σας ή των παιδιών που θα αποκτήσετε, εάν αυτές είναι οι προτεραιότητες σας.

Τώρα ένα πορτοκαλί πλαίσιο (το πορτοκαλί είναι το χρώμα της πραγματοποίησης) περικλείει τον «πίνακα» που εσείς νοερά δημιουργήσατε.

Η Μπετίνα γνωρίζει πλέον τι ακριβώς επιθυμείτε από την σχέση σας. Γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν το συγκεκριμένο «έργο τέχνης» Αποχωρεί για να σχεδιάσει για εσάς την ολοκληρωμένη σας σχέση. Ο παραπάνω οραματισμός θα πρέπει να γίνεται μια φορά την ημέρα, και σε πρωινή ώρα.

Η ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗΣ
Η δύναμη της συγχώρεσης είναι πολύ σημαντική για μια αμοιβαία εποικοδομητική σχέση. Με το να συγχωρείς κάποιον δεν σημαίνει απαραίτητα ότι παραβλέπεις την συμπεριφορά του. Σημαίνει ότι το αφήνεις πίσω και διαλέγεις τον δρόμο της ελευθερίας για να πας μπροστά στην ζωή σου.

Ζητήστε την παρουσία του Μιχαήλ και δείτε νοερά το άτομο που σας έχει πικράνει, να στέκεται μπροστά σας. Η συγκεκριμένη τεχνική συγχώρεσης σας απελευθερώνει από όλα τα δυσάρεστα συναισθήματα, από όλο τον πόνο και το βάρος που βιώσατε, και σας προσφέρει εσωτερική γαλήνη.

Πείτε νοερά στο άτομο αυτό: σε συγχωρώ για όλα όσα μου έκανες για να πληγώσεις, συνειδητά και μη. Τώρα πάρτε τρεις βαθιές αναπνοές πριν του πείτε: σου ζητώ και εγώ με την σειρά μου να με συγχωρέσεις για όλα όσα έκανα για να σε πικράνω.

Αισθανθείτε την ανακούφιση που σας προσφέρει το αίσθημα της συγχώρεσης. Έπειτα δώστε στην σχέση αυτή, μια νέα προοπτική και ένα νέο ξεκίνημα. Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ είναι ενθουσιασμένος, που θα έχετε μια πιο ολοκληρωμένη σχέση.

Σύνολο δύο φορές την ημέρα, μόλις σηκώνεστε από τον πρωινό σας ύπνο και η δεύτερη λίγο πριν κοιμηθείτε.

Οι κατάλληλες θετικές δηλώσεις
Έχω μια ρομαντική σχέση.
Ο γάμος μου είναι υπέροχος.
Έχω μια θαυμάσια κοινωνική ζωή.
Ο σύντροφος μου είναι αξιαγάπητος.
Το ταίρι μου είναι θαυμάσιο.
Είμαι μαγνήτης της αγάπης/ του έρωτα.

Επαναλαμβάνετε συχνά κατά την διάρκεια της ημέρας κάποιες από τις παραπάνω δηλώσεις (όσες και όποιες θέλετε εσείς) για να ενισχύσετε τους οραματισμούς σας. Eάν επιθυμείτε, δημιουργήστε δικές σας θετικές δηλώσεις, που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Για πρόληψη χρησιμοποιήστε μια ή δύο από τις παραπάνω τεχνικές 3 φορές την εβδομάδα και 2 θετικές δηλώσεις, 4 φορές την εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου