Τρίτη, 12 Αυγούστου 2014

Βρείτε τον ιδανικό σύντροφο με τη βοήθεια του Σακχιήλ

Ο Σακχιήλ είναι ο Άγγελος της αγάπης και του έρωτα. Ο πρωταρχικός του στόχος είναι να μεταδίδει παντού την δύναμη της αγάπης, καθώς και να «εκπαιδεύει» τους ανθρώπους σε θέματα αγάπης και έρωτα. Τα υλικά έχουν επιλεχθεί βάσει των μαγικών αντιστοιχιών που έχουν σχέση με τον Αρχάγγελο Σακχιήλ, και προσελκύουν την αγάπη τον έρωτα και την αρμονία.

Υλικά:
●ένα ροζ κερί
●αιθέριο έλαιο πασχαλιάς
●ένα μπουκέτο από φρέσκα λουλούδια πασχαλιάς


Φορτίστε το κερί σας με την επιθυμία να βρείτε το ιδανικό σας ταίρι. Οραματιστείτε τον ιδανικό σας σύντροφο. Αισθανθείτε την έξαψη, την συγκίνηση να πλημμυρίζουν την καρδιά σας! Δείτε τον εαυτό σας ευτυχισμένο και ολοκληρωμένο από αυτήν την σχέση. Αισθανθείτε ότι είστε ανοικτός στο να λάβετε την αγάπη που εσείς επιθυμείτε, Παράλληλα και εσείς θα στέλνετε κύματα αγάπης άνευ όρων προς πάσα κατεύθυνση!

Χαράξτε στο κερί με το νύχι σας σας το παρακάτω σύμβολο όπου αντιπροσωπεύει τον Αρχάγγελο Σακχιήλ:

Επαλείψτε και ταυτόχρονα ενδυναμώστε το κερί σας με το αιθέριο έλαιο. Και πείτε τα παρακάτω:

Λαμπρέ Σακχιήλ, άγγελε του έρωτα
άνοιξε τα φτερά και καθοδήγησε με από ψηλά
οδήγησε με στην δίδυμη φλόγα της ψυχής μου
μαζί, σαν ένα σώμα να ζήσουμε ξανά!

Αφήστε το κερί να καεί μέχρι τέλους. Αισθανθείτε τον ενθουσιασμό και την συγκίνηση, καθώς το ιδανικό ταίρι βρίσκεται καθ’ οδόν. Απολαύστε το φλερτ καθώς ο νέος σύντροφος μπαίνει στην ζωή σας. Παρατηρήστε προσεχτικά όλες τις μικρές λεπτομέρειες που θα σας βοηθήσουν να ενισχύσετε και να ενδυναμώσετε την σχέση σας.

Για καλύτερα αποτελέσματα εκτελέστε την συνταγή ημέρα Πέμπτη σε γέμιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου