Τρίτη, 12 Αυγούστου 2014

Αγγελικοί οραματισμοί ευημερίας και αφθονίας

Δοκιμάστε τις παρακάτω τεχνικές για να προσελκύσετε ευημερία στην ζωή σας και για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Είναι εύκολες, πρωτότυπες διασκεδαστικές τεχνικές, αλλά και αποτελεσματικές. Διαλέξτε όποιες σας αντιπροσωπεύουν για να έλξετε ότι ακριβώς εσείς επιθυμείτε. Σε αυτήν την περίπτωση εργάζεστε με Αγγέλους και όχι με Αρχαγγέλους.

Οι παρακάτω άγγελοι που θα σας συνοδέψουν στους οραματισμούς υπάγονται στο τάγμα του Ουριήλ:

Ρέιτσελ η άγγελος της έμπνευσης
Λώρενς ο άγγελος της αντοχής και της υπομονής
Τερίνα η άγγελος της Έλξης
Έβελυν η άγγελος της πραγματοποίησης και της Εκδήλωσης
Τάιλερ ο άγγελος της αφθονίας
Κατρίνα η άγγελος της ευημερίας
Τίμοθυ ο άγγελος της καλής τύχης


ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ
Οι νόμοι της Έλξης, της Αύξησης και της Απόδοσης/Αποκατάστασης διευρύνουν την ροή της ευημερίας. Οι νόμοι της Έλξης λειτουργούν ως μαγνήτες για την πραγματοποίηση των επιθυμιών μας, οι νόμοι της Αύξησης διεγείρουν τις δυνάμεις της εκδήλωσης, και οι νόμοι της Αποκατάστασης μπορούν να αποκαταστήσουν κάτι το οποίο έχει «αφαιρεθεί» από εμάς. 

Θα χρειαστείτε τρία κομμάτια χαρτιού χωρίς γραμμές. 

Η Τερίνα η άγγελος της Έλξης βρίσκεται ήδη στο χώρο σας. Έχει μια δυναμική προσωπικότητα και κόκκινα μαλλιά με μπούκλες. Καθώς δηλώνετε τον κάθε έναν από τους παραπάνω νόμους ξεχωριστά, ορίστε και οραματιστείτε μια ευχή, μια επιθυμία και έναν αντικειμενικό στόχο πραγματοποιημένη. 

Στο ένα χαρτί γράψτε «επικαλούμαι τον νόμο της Έλξης» 15 φορές, 
στην δεύτερη κόλλα «επικαλούμαι τον νόμο της Αύξησης» 15 φορές 
και στην τρίτη κόλλα «επικαλούμαι τον νόμο της Αποκατάστασης» άλλες 15 φορές. 

Για να επαυξήσετε την μαγνητική ροή των παραπάνω νόμων, θα πρέπει να «συναντάτε» την Τερίνα κάθε μέρα καθώς αυτή διαθέτει την υπέρτατη δύναμη της έλξης.

Θα πρέπει να εκτελείτε την παραπάνω τεχνική τρεις φορές την ημέρα μετά από κάθε γεύμα.

Η ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ
Όταν κάποιος είναι απόλυτα σίγουρος ότι μια άφθονη «προμήθεια» από όλα όσα επιθυμεί, πρόκειται σύντομα να εκδηλωθεί, να πάρει σάρκα και οστά, τότε τα κανάλια της ευημερίας ανοίγουν. Επικεντρωθείτε στην λέξη αφθονία., και συμπεριλάβετε την σε καταστάσεις επιθυμητές σε εσάς. 

Ενθαρύνετε τον Λώρενς τον Άγγελο της υπομονής, να σταθεί στο πλευρό σας καθώς εσείς επαναλαμβάνετε δυνατά την λέξη αφθονία. Η τεχνική αυτή αποκτά ιδιαίτερη τεχνική εάν την επαναλάβετε πολλές φορές. Ο Λώρενς με την αθλητική κορμοστασιά του, σας καθοδηγεί να μελετάτε αυτήν την λέξη μαζί του, κάθε μέρα. Φτιάξτε δικές αναλόγως των αναγκών και των επιθυμιών σας και ενσωματώστε αυτήν την λέξη καθώς και τα παράγωγα της. Για παράδειγμα: έχω αφθονία χρημάτων, έχω αφθονία υλικών αγαθών, παίρνω και δίνω άφθονη αγάπη κλπ. 

Μπορείτε εάν θέλετε να φτιάξετε και ένα δικό σας τραγούδι. Ενισχύστε τους νόμους της έλξης με το να γράφετε αυτήν την λέξη σε ένα λευκό χαρτί 15 φορές καθημερινά. Ο Λώρενς γνωρίζει ότι ο ρόλος του είναι να κρατήσει τις σκέψεις σας επικεντρωμένες σε αυτήν την λέξη. Θα σας φέρει άφθονη καλή τύχη.

Θα πρέπει να την εκτελείτε δύο φορές την ημέρα, μία φορά το πρωί και μία το βράδυ.

Η ΘΕΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ
Το να κάνετε θετικές δηλώσεις σε θέματα που αφορούν τα πλούτη είναι ένας σίγουρος τρόπος να κατανοήσετε την έννοια της ευημερίας, και γιατί όχι να συσσωρεύσετε πλούτη. Πολλές πόρτες ανοίγονται και πολλές ευκαιρίες εμφανίζονται καθ’οδόν. 

Προσκαλέστε την Έβελυν την άγγελο της εκδήλωσης/ πραγματοποίησης. Είναι φωτεινή και ραφιναρισμένη, και αγαλμάτινη και προτείνει να επαναλαμβάνετε την πανίσχυρη θετική δήλωση: «επιτρέπω στον εαυτό μου να γίνει πλούσιος» 

Παράλληλα οραματιστείτε τον εαυτό σας να ζει ως ένα ευτυχισμένο και πλούσιο άτομο. Σκεφτείτε τα συναισθήματα χαράς που πηγάζουν από την οικονομική σας ανεξαρτησία. Η Έβελυν επιθυμεί να προσκαλείται σε μελλοντικά «συμβάντα» ευημερίας.

Μπορείτε να την εκτελείτε καθόλη την διάρκεια της ημέρας για να προσελκύσετε ευημερία.

Ο ΜΑΓΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ
Για να αυξήσετε τα κεφάλαιά σας, χρησιμοποιήστε αυτήν την τεχνική με τον Τάιλερ, τον άγγελο της Αφθονίας. Παρατηρήστε τον μαγνητισμό του και το χαρισματικό του ύφος. Είναι ψηλός και μυώδης. Αποτελεί το κλειδί για αυτήν την άσκηση. Ο Τάιλερ σηκώνει το δεξί του χέρι εκπέμποντας μια μαγνητική ακτίνα στέλνοντας την, σε εσάς. Αισθανθείτε την δύναμη της, την ένταση της. Η ακτίνα αυτή διεισδύει στο κορμί σας, στο μυαλό σας, στο πνεύμα σας. Αντιληφθείτε την νεοαποκτηθείσα ικανότητα σας, να προσελκύετε απεριόριστο πλούτο.

Ο Τάιλερ συνιστά να επαναλαμβάνουμε διαρκώς την εξής δήλωση: «είμαι ο υπέρτατος μαγνήτης χρημάτων».

Να την επαναλαμβάνετε διαρκώς με ενθουσιασμό, καθώς βλέπετε νοερά, νομίσματα και χαρτονομίσματα να έρχονται προς το μέρος σας από κάθε κατεύθυνση. Απλώστε τα χέρια και πιάστε τα χρήματα που βγάζουν σπίθες οικονομικής ανάπτυξη και ανεξαρτησίας. Πριν ο Τάιλερ σας αφήσει, σας επευφημεί και σας χειροκροτεί για την πρόοδο σας.

Να την τελείτε καθόλη την διάρκεια της ημέρας, για να αυξήσετε τα χρήματα σας.

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩ
Η προσέλκυση έξτρα κεφαλαίου διευκολύνει την οικονομική σας πρόοδο και την καλή σας τύχη. Με τον δείκτη του προβολικού σας χεριού (θα το κάνετε πραγματικά, όχι νοερά) ξεκινήστε να ζωγραφίζετε μπροστά σας μικρά σύμβολα του ευρώ στο αέρα . Επικεντρώστε την προσοχή σας σε αυτά τα σύμβολα, ζωγραφίζοντας τα ολοένα και μεγαλύτερα σε μέγεθος, μέχρι το σώμα σας να γίνει ένα με αυτήν την κίνηση. Επαναλάβετε την άσκηση συνολικά 7 φορές, πάντα θα ξεκινάτε με ένα μικρό σύμβολο του ευρώ. Καθορίστε για ποιο λόγο χρειάζεστε αυτά τα επιπλέον χρήματα, για να πολλαπλασιαστούν γρηγορότερα. 

Καλέστε την Έβελυν που είναι ο Άγγελος της Εκδήλωσης/Πραγματοποίησης. Θυμίζει άγαλμα και της αρέσει πολύ να σχεδιάζει. Κάθεται αντικριστά από εσάς, και μαζί ξεκινάτε να σχεδιάζετε χρηματικά σύμβολα, ξανά και ξανά. Η Έβελυν θα σας παρέχει ευκαιρίες για να αυξήσετε σημαντικά το εισόδημα μας. Θέλει να την προσκαλείτε κάθε φορά που πρόκειται να σχεδιάσετε χρηματικά σύμβολα στον αέρα.

Εκτελέστε την παραπάνω τεχνική όσες φορές εσείς επιθυμείτε για γρήγορα μετρητά.

ΠΛΟΥΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ
Τα πλούτη πολλές φορές εκδηλώνονται όταν τα οραματιζόμαστε συχνά, όταν σκεφτόμαστε θετικά και αποδιώχνουμε οποιαδήποτε περιοριστική σκέψη που έχουμε σχετικά με τα λεφτά. Η αυτοπεποίθηση μας ενισχύει την εκδήλωση των επιθυμιών μας. 

Η Κατρίνα η Άγγελος της Ευημερίας είναι γνώστης του θέματος διαθέτει πολύ αυτοπεποίθηση, καθώς αρχίζει να σας μιλάει μα σαφήνεια και σιγουριά. Τα μάτια της επικεντρώνονται πάνω στα δικά σας καθώς σας δίνει την εξής συμβουλή: επιτρέψτε στον πλούτο να αποτελέσει ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στην καθημερινότητα σας. Εξασκήστε το μυαλό σας να αναγνωρίζει αυτήν την λέξη και να συνδέστε μαζί της.

Πείτε την λέξη «πλούτος» δυνατά με ενθουσιασμό για 5 λεπτά δύο φορές την ημέρα. Πιστέψτε με όλη σας την καρδιά, ότι ένα ανείπωτο μεγάλο χρηματικό ποσό έχει ήθη δοθεί για εσάς. Δεχθείτε αυτήν την νέα πραγματικότητα, καθώς η Κατρίνα «κάνει γενναιόδωρες επενδύσεις» στο όνομα σας.

Να την εκτελείτε δύο φορές την ημέρα, μια όταν σηκώνεστε από το κρεβάτι και την δεύτερη, πριν πέσετε για ύπνο.

ΤΟ ΣΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ
Η συλλογή αντικειμένων τα οποία έχουν μεγάλη σημασία, μας βοηθάνε να προσελκύσουμε μεγαλύτερη αφθονία και ευημερία στην ζωή μας. Πολύτιμα αντικείμενα και άϋλα αγαθά παράγουν μεγαλύτερα οφέλη. Ξεκινήστε τον οραματισμό σας με το να δείτε νοερά μια ζώνη γύρω από την μέση σας. Στην ζώνη αυτή, υπάρχει ενσωματωμένος ένας ολόχρυσος σάκος.

Η Ρέιτσελ, η Άγγελος τη Έμπνευσης, έχει καταπληκτικές ιδέες που θα σας βοηθήσουν να διαλέξετε αντικείμενα για την πολύτιμη συλλογή σας. Τοποθετείστε μέσα στον σάκο σας αντικείμενα τα οποία έχουν μεγάλη σημασία για εσάς, Οι επιλογές της Ρέιτσελ είναι καινοτόμες. Εξαιρετικοί θησαυροί, εμφανίζονται από το πουθενά. Η Ρέιτσελ προτείνει πρώτα να πιείτε νερό από το πηγάδι των ευχών, και να νιώσετε μέσα σας την ευτυχία και την ικανοποίηση. Γεμίστε τον χρυσό σας σάκο μέχρι τέλους. Ο σάκος αυτός αυτόματα κλείνει για σήμερα. Φορέστε νοερά τον χρυσό σας σάκο κατά τις βραδυνές ώρες, και μεταμορφώστε τους θησαυρούς που αυτός περιέχει, σε πραγματικότητα.

Θα την εκτελείτε συνεχώς κάθε μέρα για δύο εβδομάδες, μετά όποτε εσείς επιθυμείτε.

ΣΤΟΙΒΑΖΟΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ
Οι Αρχάγγελοι γνωρίζουν ότι οι άνθρωποι μπορούν να αποκτήσουν όσα χρήματα όσο το σώμα και ο εγκέφαλος τους μπορούν να δεχθούν. Αυτή η τεχνική προετοιμάζει τους ανθρώπους να αποβάλουν τις περιοριστικές σκέψεις που έχουν για την δική τους ευημερία, για να έλξουν περισσότερα χρήματα στην ζωή τους. 

Παρατηρήστε τον Τίμοθυ τον Άγγελο της Καλής τύχης που στέκεται δίπλα σας. Είναι ψηλός και δυνατός. Ο Άγγελος παρουσιάζεται κρατώντας αμέτρητα χαρτονομίσματα. Κάθε χαρτονόμισμα έχει την αξία των 50 και 100 ευρώ. Ξεκινήστε να στοιβάζετε αυτά τα χαρτονομίσματα δίπλα σας. Ζητήστε του περισσότερα. Ο Τίμοθυ γρήγορα ανανεώνει την ποσότητα αυτή, κάθε φορά που εσείς απλώνετε τα χέρια σας προς αυτόν, ζητώντας ολοένα και περισσότερα. Μόλις τα χαρτονομίσματα υπερχειλίσουν, ο Τίμοθυ σας δίνει ένα χρυσό κλειδί για να ανοίξετε ένα νοητό χρηματοκιβώτιο στο κέντρο του σώματος σας. Τοποθετείστε τα χρήματα μέσα σε αυτό. Αισθανθείτε τον ενθουσιασμό, την ικανοποίηση ,την χαρά για τα διακριτικά χρηματικά ποσά που απολαμβάνετε κάθε μέρα. Ευχαριστήστε τον Τίμοθυ που σας παρέδωσε το χρυσό κλειδί της καλής σας τύχης

Να εκτελείται μία φορά την ημέρα, το πρωί.

Οι παραπάνω τεχνικές είναι αποτελεσματικές, όμως χρειάζονται κάποιο χρονικό διάστημα για να έλξετε αυτά που επιθυμείτε. Θα πρέπει επίσης να επαναλαμβάνετε συχνά κατά την διάρκεια της ημέρας κάποιες από τις παραπάνω δηλώσεις (όσες και όποιες θέλετε εσείς) για να ενισχύσετε τους οραματισμούς σας και το αποτέλεσμα. Eάν επιθυμείτε, δημιουργήστε δικές σας ανάλογες θετικές δηλώσεις, που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Οι κατάλληλες θετικές δηλώσεις
Είμαι ο υπέρτατος μαγνήτης χρημάτων.
Είμαι ευημερής.
Έχω ανεξάντλητα χρήματα για να ξοδέψω.
Ζω μέσα στα χρήματα και την αφθονία.
Απολαμβάνω ένα σταθερό εισόδημα.
Είμαι υπερβολικά επινοητικός/ευρηματικός.
Απολαμβάνω πραγματική αφθονία και ευημερία.
Δημιουργώ ολοένα και περισσότερες πηγές πλούτου/χρηματικής αφθονίας.
Έχω αρκετά χρηματικά κεφάλαια διαθέσιμα.
Είμαι κατενθουσιασμένος που ζω πλούσια.

Για πρόληψη, χρησιμοποιήστε 4 τεχνικές, 4 φορές την εβδομάδα, και 4 ανάλογες θετικές δηλώσεις, 4 φορές την εβδομάδα.

2 σχόλια:

  1. καλο μου φενεται αν και δεν εχω δει ακομα ικανοιητικο αποτελεσμα αλλα μου ερχοντε καπου καπου χρηματα που δεν τα περιμενω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η επανάληψη, εκτός από μητέρα της μάθησης, είναι και η μητέρα της επιτυχίας.

      Διαγραφή