Τρίτη, 12 Αυγούστου 2014

Για ανεύρεση εργασίας ή συνέντευξη

Αυτή είναι μια εργασία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με δύο τρόπους:
α)για να βρούμε δουλειά
β)για να μας επιλέξουν όταν έχουμε βρει την ιδανική δουλειά και έχουμε περάσει από συνέντευξη

Υλικά:
●ένα μεγάλο μπλε κερί
●ένα μεταλλικό δοχείο ή μπολ 
●μία μεταλλική βάση για το κερί


Σε ένα φύλλο χαρτί γράψτε μια διαφήμιση για δουλειά που έχετε δει σε κάποια εφημερίδα ή στο ίντερνετ και σημειώστε τα χαρακτηριστικά της εργασίας που θα θέλατε. Φροντίστε να είναι συγκεκριμένες οι σκέψεις σας για το μισθό, την τοποθεσία, το είδος τις εργασίας,τις συνθήκες κλπ.
Αν έχετε βρει την εργασία που θέλετε, γράψτε στο χαρτί όλα τα στοιχεία της εταιρίας καθώς και τις ανάγκες σας.

Ανάψτε το μπλε κερί (μπλε είναι το χρώμα του Δία και άριστο για αναζήτηση εργασίας) και τοποθετήστε το σε μια μεταλλική βάση.


Διαβάστε την διαφήμιση (το κείμενο που γράψατε) πολλές φορές, έτσι ώστε να το απομνημονεύσετε και στη συνέχεια κάψτε το στην φλόγα του κεριού, μέσα σε ένα μεταλλικό δοχείο. Φροντίστε ώστε η στάχτη να πέσει μέσα στο δοχείο.

Όταν το χαρτί καεί, συγκεντρώστε την στάχτη σε ένα μικρό κουτάκι ή μια τσάντα ή ένα πουγγί. Θάψτε το κουτί με την στάχτη κάτω από ένα δέντρο βελανιδιάς το οποίο θεωρείται ιερό και δέντρο δύναμης.

Αν έχετε βρει την ιδανική δουλειά για’σας και έχετε περάσει από συνέντευξη και θέλετε να σας επιλέξουν για την εργασία, θάψτε το κουτάκι κάπου κοντά στον μελλοντικό χώρο εργασίας σας. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε ένα δέντρο, θάψτε την στάχτη σε μια γλάστρα με μέντα ή δυόσμο που είναι ισχυρά ενεργειακά φυτά (εκεί μπορείτε να θάψετε και τα υπολείμματα απ'το κερί).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου