Τρίτη, 12 Αυγούστου 2014

Για να γνωρίσεις την αδελφή ψυχή σου

Αυτή η συνταγή υπόσχεται να σας βοηθήσει να προσελκύσετε τον απόλυτο έρωτα, και απαιτεί πολύ καλό οραματισμό.
Θα πρέπει να την εκτελέσετε μόνο όταν είστε απολύτως σίγουροι ότι είναι η κατάλληλη ώρα για εσάς να βρείτε την αδελφή ψυχή σας. Το ξόρκι αυτό δεν θα πρέπει να το εκτελέσετε ποτέ ξανά για άλλο άτομο. Χρησιμοποιείται για μια φορά μόνο.

Υλικά:
●2 ροζ κεριά
●2 κομμάτια σύρμα από χαλκό
●ένα ροζ βελούδινο πουγκί
●αποξηραμένα ροδοπέταλα
●μια τούφα από τα μαλλιά σας
Ξεκινήστε το βράδυ της Νέας Σελήνης. Ανάψτε τα κεριά στο βωμό σας και αν θέλετε κάψτε λίγο ερωτικό θυμίαμα. Οραματιστείτε έντονα το σκοπό σας. Πάρτε τα δύο χάλκινα κομμάτια από σύρμα (ο χαλκός θεωρείται το ιερό μέταλλο της Αφροδίτης) και αρχίστε να τα στρίβετε μαζί, ενώ ταυτόχρονα λέτε τα παρακάτω:

Εγώ σε αυτόν, αυτός σε εμένα
να βρεθούμε μαζί
να ενωθούν οι καρδιές μας.
Εγώ σε αυτόν, αυτός σε εμένα
οι ζωές μας ενωμένες.
Έτσι θέλω να είναι
από μίλια μακριά
από την άλλη άκρη του κόσμου
κάντε με να γνωρίσω το πρόσωπο του αγαπημένου μου.

Αφού έχετε ολοκληρώσει το στρίψιμο των χάλκινων συρμάτων, τα λυγίζετε έτσι ώστε να σχηματιστεί ένας κύκλος, όπου και ενώνετε στις άκρες του. Τοποθετήστε εντός του κύκλου το πουγκί σας τα με ροδοπέταλα και την τούφα από τα μαλλιά σας.

Και τώρα περνάτε στο στάδιο του έντονου οραματισμού. Καθίστε ακίνητοι και οραματιστείτε τον εαυτό σας να περπατάει στην κορυφή ενός λόφου. Από την κορυφή αυτή θα πρέπει να βλέπετε τα πάντα. Κοιτάξτε στο δεξί σας μέρος και δείτε έναν σβηστό πυρσό από ξερό ξύλο.

Εστιάστε την προσοχή σας στα δάκτυλα του χεριού και θα δείτε μια χρυσή φλόγα να ξεπηδάει από τις άκρες τους. Αγγίξτε με αυτήν το ξύλο, το οποίο θα αρπάξει αμέσως φωτιά και θα στείλει μια δέσμη φωτός στον ουρανό. Αγγίξτε το πουγκί σας (πρέπει να το τοποθετήσει στο πλάι σας) και φωνάξτε στο κόσμο κάτω:

Βρίσκομαι εδώ, έλα σε μένα! 
Στο όνομα όλων των δυνάμεων του σύμπαντος
αδελφή ψυχή σε καλώ να έρθεις!

Θα πρέπει να επαναλαμβάνετε τον ίδιο οραματισμό κάθε βράδυ που οδηγεί στην Πανσέληνο και να έχετε πάντα το πουγκάκι μαζί σας σαν γούρι για να προσελκύσετε την αδελφή ψυχή σας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου