Δευτέρα, 11 Αυγούστου 2014

Φίλτρο βασιλικού

Ο βασιλικός είναι ένα πολύ ισχυρό ενεργειακό φυτό –οι παλιές τον είχαν σαν θεό, σκόρπιζαν φύλλα βασιλικού στο σπίτι τους για μην «πιάνει το κακό» και είχαν πάντα μια μικρή γλάστρα μέσα στο μαγαζί, καθώς έλεγαν ότι η μυρωδιά του βασιλικού προσελκύει πελάτες που έχουν και θέλουν να ξοδέψουν!

Το έλαιο αυτό έχει ως κύριο συστατικό το βασιλικό και άλλα βότανα αφθονίας και ευημερίας.  Προσφέρει στον κάτοχό του οικονομική άνοδο και πλούτο στο σπίτι, στη δουλειά αλλά και στην επιχείρηση.


Μπορούμε να το μελετήσουμε για ένα συγκεκριμένο ποσό που έχουμε πραγματική ανάγκη, για να κερδίζουμε περισσότερα χρήματα στη δουλειά μας (τα οποία μπορεί να έρθουν ως φιλοδώρημα ή παραπάνω ώρες εργασίας), για να ανέβει η επιχείρηση, ακόμα και για να μας επιστρέψουν χρήματα που μας χρωστάνε. Αλλάζει την τύχη προς το καλύτερο, φέρνει στο δρόμο μας οικονομικές ευκαιρίες και ξαφνικά χρήματα από εκεί που δεν το περιμένουμε.

●Λίγες σταγόνες μέσα στο πορτοφόλι το κάνει να μην αδειάζει ποτέ! Ραντίζουμε τα χαρτονομίσματα και τα κέρματα που έχει μέσα για να μας έρθουν πίσω!

●Αλείφουμε μ’αυτό τα χέρια μας όταν πηγαίνουμε σε μια συνέντευξη για εργασία, όταν πρόκειται να κλείσουμε μια οικονομική συμφωνία ή να υπογράψουμε χαρτιά, κάθε φορά που δίνουμε ή παίρνουμε χρήματα με τα χέρια –επίσης ραντίζουμε επαγγελματικές κάρτες πριν τις δώσουμε κάπου.


●Ντύνουμε ένα πράσινο κερί με το έλαιο και το καίμε κάθε μέρα στο σπίτι ή στο μαγαζί μας για να μας έρθουν χρήματα. Για μεγαλύτερη δύναμη χαράζουμε με το νύχι πάνω στο κερί το ποσό που χρειαζόμαστε.

Για προσέλκυση πελατείας ντύνουμε ένα σκούρο μπλε κερί ημέρα Πέμπτη σε γέμιση και το καίμε μέσα στο μαγαζί.

●Αλείφουμε την πόρτα του μαγαζιού και του σπιτιού, το πόμολο, την ταμειακή μηχανή και γενικά ραντίζουμε το σημείο όπου φυλάμε τα χρήματά μας. Ρίχνουμε λίγες σταγόνες σε αναμμένο καρβουνάκι και λιβανίζουμε το χώρο για να προσκαλέσουμε την τύχη με το άρωμα του βασιλικού.


Έρχεται με οδηγίες ενεργοποίησης & χρήσης.
Ποσότητα: 40ml
Τιμή: 20,00 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου