Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2014

Ρόφημα για χρήματα

Κατά καιρούς όλοι μας μπορεί να μείνουμε χωρίς χρήματα, είτε γιατί μια επιχείρηση δεν πήγε καλά είτε εξαιτίας απρόβλεπτων περιστάσεων. Αν έχετε επειγόντως ανάγκη από χρήματα, σε δύσκολους καιρούς, τότε αυτό μπορεί να είναι το ξόρκι που σας χρειάζεται.Υλικά:
●μερικά φύλλα φρέσκια μέντα
●ένα φλιτζάνι βραστό νερό
●μερικά γυαλιστερά νομίσματα
●ένα πουγκί ή ένα παλιό τσαντάκι για κέρματα

Τρίψτε φύλλα μέντας (ή δυόσμου) στη χούφτα σας και προσθέστε τα σε βραστό νερό. Κατόπιν, ρίξτε τα κέρματα μέσα. Για λίγα λεπτά φανταστείτε το ποσόν  που χρειάζεστε ακριβώς. Να είστε ρεαλιστές, γιατί τα ξόρκια για το χρήμα σας δίνουν αυτό που έχετε ανάγκη κι όχι αυτό που θέλετε. Φανταστείτε πως σας έρχετε το χρήμα ως πρόσθετο χαρτζιλίκι ή ως δώρο. Αρχίστε τότε να ανακατεύετε το ρόφημα κατά την φορά του ρολογιού λέγοντας:

Χρήμα, χρήμα έλα σε μένα
τύχη φέρε μου ότι χρειάζομαι.

Επαναλάβετέ το όσο το ανακατεύετε, ενώ εξακολουθείτε να έχετε αυτό το όραμα στο νου σας. Κατόπιν, όταν αρχίσετε να νιώθετε ότι σας κυριεύει μια γαλήνια αίσθηση βεβαιότητας, σταματήστε το ανακάτεμα και πιείτε το ρόφημα προσέχοντας μην καταπιείτε τα φύλλα ή τα κέρματα. Όταν τελειώσετε, πάρτε τα κέρματα και βάλτε τα σε ένα πουγκί ή σε ένα τσαντάκι για κέρματα. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε τα φύλλα μέντας αφού στεγνώσουν. Φυλάξτε το πουγκί σε ασφαλές μέρος. Ίσως είναι φρόνιμο να ανοίξετε μονοπάτια για να σας έρθουν χρήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου