Κυριακή, 3 Αυγούστου 2014

Οι ακτίνες των αναληφθέντων δασκάλων

Ακτίνα 1η: είναι η ακτίνα της Δύναμης,της θέλησης του σκοπού, όπου αφορά στο να χρησιμοποιεί κανείς την Θεική Θέληση, αντί την κατώτερη θέληση (του εγώ) και να μην αφήνουμε άλλους να μας επηρεάζουν. Αυτό χρειάζεται να το επιδεικνύουμε μέσα από την πράξη και όχι μέσα από τον έλεγχο. Όσοι έχουν περάσει την μύηση της πρώτης ακτίνας, πρέπει να αναλάβουν δράση, ώστε να εκτελέσουν το Θεικό Σχέδιο.

Ακτίνα 2η: αυτή είναι η ακτίνα της αγάπης και της σοφίας. Οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτή την ακτίνα, επιδιώκουν να μεταβιβάσουν την Αλήθεια, χωρίς εγωισμό, με σοφία και διακριτικότητα.

Ακτίνα 3η: αυτή είναι η ακτίνα της διάνοιας και της δημιουργικής δραστηριότητας. Αυτοί που δουλεύουν με αυτή την ακτίνα, είναι εδώ για να βοηθήσουν στην εφαρμογή του Θεικού Σχεδίου, δημιουργώντας κάτι που θα έχει μόνιμο όφελος στην ανθρωπότητα.

Ακτίνα 4η: αυτή είναι η ακτίνα της αρμονίας και της ισορροπίας. Όσοι βρίσκονται σε αυτή την ακτίνα συχνά παλεύουν με αντικρουόμενες ενέργειες, έως ότου συγχωνευτούν με τον Ανώτερο Εαυτό τους, ώστε η αρμονία και η ισορροπία να επιτευχθούν.

Ακτίνα 5η: αυτή είναι η ακτίνα της επιστήμης, της σοφίας και της γνώσης. Αυτή η ακτίνα σχετίζεται τόσο με την πρακτική επιστήμη και την τεχνολογία όσο και με την απόκρυφη γνώση. Η απάντηση σε όλα σε αυτό το πεδίο ύπαρξης αποδεικνύεται ή κρύβεται στην φύση. Αυτοί που ανήκουν σε αυτή την ακτίνα πρέπει να αναζητήσουν τις απαντήσεις και να τις κοινοποιήσουν με τέτοιο τρόπο ώστε να μας βοηθήσουν όλους.

Ακτίνα 6η: αυτή είναι η ακτίνα της αφοσίωσης και του ιδεαλισμού. Είναι η ακτίνα της εποχής των Ιχθύων όπου ήταν αποδεκτό να αφοσιώνεται κανείς σε ένα γκουρού ή έναν άγιο.Τώρα όσοι ανήκουν σε αυτή την ακτίνα είναι εδώ για να μεταμορφώσουν την δογματική σκέψη στην θρησκεία, έτσι ώστε η άνευ όρων αγάπη να μπορεί να εκδηλωθεί και να στρέψει τις καρδιές και τα μυαλά όλων προς τον Θεό.

Ακτίνα 7η: Αυτή είναι η ακτίνα της τελετουργίας, της μαγείας, του μετασχηματισμού. Αυτή η ακτίνα θα κυριαρχήσει στην εποχή του Υδροχόου (που ήδη βρισκόμαστε) και θα επιτρέψει στην πνευματικότητα και την φυσική διάσταση να συγχωνευτούν.

Ακτίνα 8η: αυτή είναι η ακτίνα του βαθύ μετασχηματισμού,που θα επιφέρει μεγάλες αλλαγές στην Νέα Εποχή. Το χρώμα αυτής της ακτίνας είναι blue topaz.

Ακτίνα 9η: αυτή είναι η κίτρινη ακτίνα της αρμονίας, που εισήλθε στον πλανήτη το 2001. Σκοπός της είναι να ισορροπήσει το μυαλό και το πνεύμα της ανθρωπότητας. Ένα από τα ψεγάδια της ανθρωπότητας ήταν πάντα ότι το πνεύμα και η διάνοια δεν είναι εναρμονισμένα.

Ακτίνα 10η: αυτή η ακτίνα εισήλθε στον πλανήτη στο τέλος του 2001. Επιτρέπει στους ανθρώπους να βρουν τον πρακτικό σκοπό της ζωής τους με ένα γειωμένο τρόπο. Αυτή η ακτίνα φέρει την ενέργεια του Βούδα και το χρώμα της είναι το citrine.

Ακτίνα 11η: αυτή είναι η ακτίνα της διαύγειας, του μυστικισμού και της θεραπείας. Εισήλθε στον πλανήτη στα τέλη του 2001 και το χρώμα της είναι ένα φωτεινό, ζωντανό, βαθύ σμαραγδί.

Ακτίνα 12η: αυτή είναι η ακτίνα της άνευ όρων αγάπης, που εισήλθε στον πλανήτη το 2003. Το χρώμα της είναι φωτεινό κερασί-ροζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου