Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2014

Ερωτικό ξεκίνημα

Ένα ξόρκι για να γοητεύσετε τον καινούργιο έρωτα της ζωή σας.

Στο ξεκίνημα μιας σχέσης θα θέλατε όλες το καινούργιο σας αγόρι να λατρεύει το χώμα που πατάτε. Το ξόρκι που ακολουθεί μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ερωτικό του έρωτα ή για να ανανεώσετε μια παλιά ερωτική σχέση, αλλά μόνο αν και οι δύο σύντροφοι συνευρίσκονται με ειλικρίνεια και χωρίς τύψεις.


Υλικά:
●ένα κόκκινο μήλο
●7 ροζ χαλαζίεςΓοητέψτε τον αγαπημένο σας με αυτό το απλό ξόρκι, που είναι προτιμότερο να το κάνετε με Νέα Σελήνη. Χρησιμοποιείτε εδώ ένα μήλο, επειδή το μήλο είναι ένα από τα αγαπημένα φρούτα της Αφροδίτης, της Θεάς του έρωτα των Ελλήνων. Σε πολλές παλιές ιστορίες και θρύλους το φρούτο αυτό έχει συσχετιστεί με τα ειδύλλια και το πάθος. 

Όταν βρισκόσαστε κοντά στον καινούργιο έρωτα σας, πάρτε ένα ωραίο κόκκινο μήλο και αφαιρέστε τον πυρήνα με τα κουκούτσια (αλλά να μην τον πετάξετε) και ύστερα κόψτε τον στην μέση. Δώστε το μισό μήλο στο καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας κι ύστερα φάτε εσείς το άλλο μισό. 


Αργότερα, προσπαθήστε να βρεθείτε μόνη σας για να μπορέσετε να θάψετε τον πυρήνα στο κήπο σας. Αφού το καταχωνιάσετε πάλι στη μήτρα της γης περιφράξτε το σημείο με τους λίθους και σημειώστε τον χώρο ως μέρος μαγείας. Καθίστε κάπου αναπαυτικά δίπλα και τραγουδήστε σιγανά για τον εαυτό σας τα παρακάτω λόγια:


Η αγάπη θα θεριέψει σίγουρα κι αργά

αυτή η αγάπη θα βγει δυνατή κι αληθινή.

Δείτε τα ως μια ισχυρή ενέργεια που βγαίνει από το στόμα σας και εμποτίζει με μαγεία το κομμάτι της γης γύρω από τον πυρήνα του μήλου. Συνεχίστε να τραγουδάτε ώσπου να νιώσετε τη μαγεία να επιδρά.


Ύστερα θα επιστρέφετε κάθε βράδυ για τις ερχόμενες 7 μέρες σ'αυτό το σημείο. Θα αγγίζετε έναν έναν τους λίθους και σε κάθε λίθο θα λέτε:


Να έχει η αγάπη μας τη δύναμη του δέντρου

να είναι εύκαμπτη σαν κλωνί στον άνεμο
να είναι γλυκιά σαν ώριμο φρούτο
να είναι η ευλογία μας άφθονη σαν των δέντρων τα φύλλα
να τρέφεται από την δύναμη της γης και του ουρανού
αν δεν βλάπτει κανέναν έτσι να γίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου