Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2014

29 Σεπτεμβρίου

Στις 29 Σεπτεμβρίου είναι η γιορτή του Αρχάγγελου Μιχαήλ και των υπολοίπων Αρχαγγέλων.
Είναι μια πολύ καλή και δυνατή μέρα για να προσευχηθείτε σε αυτούς και να ζητήσετε αυτό που θέλετε.

Για τον Αρχάγγελο Μιχαήλ μπορούμε να ανάψουμε ένα μπλε, λευκό ή χρυσό κερί και να ζητήσουμε προστασία από μαγεία, αρνητικές επιρροές και αποκοπή δεσμών από αρνητικές καταστάσεις και ανθρώπους που μας ταλαιπωρούν.

Για τον Αρχάγγελο Γαβριήλ μπορούμε να ανάψουμε ένα λευκό ή ασημένιο κερί ζητώντας βοήθεια σε ζητήματα γέννας, εγκυμοσύνης, διαίσθησης και οτιδήποτε έχει να κάνει με την οικογένεια.

Για τον Αρχάγγελο Ραφαήλ μπορούμε να ανάψουμε ένα πράσινο κερί και να ζητήσουμε θεραπεία, σωματική ή ψυχική για εμάς ή άλλο άτομο. 

Το πρωί ανάψτε το καντήλι με αρκετό λάδι ώστε να καίει για όλη τη μέρα, και μπροστά στο καντήλι βάλτε μια εικόνα του Αρχάγγελου Μιχαήλ. Λίγο πριν τελειώσει το λάδι πάρτε αυτό το λίγο που έμεινε (με ένα σταγονόμετρο) και φυλάξτε το σε ένα μικρό μπουκαλάκι. Αυτό το λάδι του Μιχαήλ χρησιμοποιείται σε λυσίματα που θα αναφέρουμε αργότερα.

Επίσης μπορούμε απλά να ανάψουμε ένα μελισσοκέρι και να το αφιερώσουμε σε όλους τους Αρχαγγέλους για να μας έχουν όλο το χρόνο υπό την προστασία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου