Δευτέρα, 1 Σεπτεμβρίου 2014

Δυνατό δέσιμο αγάπης

Η διαδικασία διαρκεί 15 μέρες, ξεκινάμε Παρασκευή σε γέμιση διπλή ώρα Αφροδίτης. Χρησιμοποιείται για ερωτικό δέσιμο και για επαναφορά.

Υλικά:
●30 μελισσοκέρια
●2 ποτηράκια μισογέματα με ζάχαρη
●ένα ροζ κερί
●λιβάνι τριαντάφυλλο ή Λιβάνι Αγάπης
υγρός λευκός μόσχος
●κανέλα σε σκόνη


Στα 15 μελισσοκέρια χαράζουμε με το νύχι μας το όνομα και τη γέννα του αγαπημένου μας (με φορά από κάτω προς τα πάνω), και στα άλλα 15 με τον ίδιο τρόπο γράφουμε το δικό μας όνομα και τη γέννα. Τα αλείφουμε με λευκό μόσχο.
Με τα μελισσοκέρια θα φτιάξουμε 15 ζευγάρια ως εξής: στρίβουμε ένα κερί δικό μας (αυτό που γράφει το όνομά μας) μαζί με ένα κερί δικό του, και καθώς τα στρίβουμε λέμε:

Όπως ενώνονται αυτά εδώ τα κεριά

έτσι και ο τάδε γέννα της τάδε να ενωθεί και να είναι δεμένος
με εμένα την τάδε γέννα της τάδε με αγάπη, πάθος και έρωτα.
Όπως στρίβουν αυτά τα κεριά
έτσι να στρίψει το μυαλό του τάδε γέννα της τάδε
και να γυρίσει/μείνει σε μένα την τάδε γέννα της τάδε.

Στο ροζ κερί χαράζουμε με τον ίδιο τρόπο το ονοματεπώνυμο και τη γέννα του αγαπημένου μας και το ντύνουμε και αυτό με το λευκό μόσχο.

Αφού ετοιμάζουμε τα κεριά, βάζουμε στο ένα ποτήρι με τη ζάχαρη να σταθεί το ροζ κερί και στο άλλο το ζευγάρι με τα μελισσοκέρια.
Βάζουμε στο καρβουνάκι να καίγεται το λιβάνι, έπειτα ανάβουμε πρώτα το ροζ κερί, μετά τα μελισσοκέρια και λέμε 3 φορές:

Δυνατός και παθιασμένος να είναι ο έρωτας που θα ενώσει

εμένα την τάδε γέννα της τάδε με τον τάδε γέννα της τάδε.

Όση ώρα καίνε τα κεριά οραματιζόμαστε τον σκοπό μας. Κάθε φορά που θέλουμε να στείλουμε κάποιο μήνυμα στον αγαπημένο μας, ρίχνουμε μια τσιμπιά κανέλας στη φλόγα του ροζ κεριού και λέμε φωναχτά αυτό που θέλουμε πχ. γύρνα πίσω σε μένα, παντρέψου με, τηλεφώνησέ μου κλπ.

Ο τόνος τη φωνής μας πρέπει να είναι σταθερός και δυνατός σα να διατάζουμε το άτομο.

Μόλις καούν τα μελισσοκέρια σβήνουμε το ροζ κερί με το δάχτυλο. Κάθε μέρα σε διπλή ώρα καίμε από ένα ζευγάρι μελισσοκέρια με τα ίδια λόγια και το λιβάνι, και την τελευταία μέρα αφήνουμε το ροζ κερί να καεί τελείως.


Μετά τις 15 μέρες θάβουμε όλα μαζί τα υπολείμματα σε μια γλάστρα τριανταφυλλιάς (αν τελειώσουμε σε χάση περιμένουμε τη γέμιση) ημέρα Κυριακή -μέχρι τότε τα φυλάμε σε ένα λευκό ύφασμα.

1 σχόλιο:

  1. Αν ξεκινησουμε αυτή την Παρασκευή που είναι πανσέληνος πειράζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή