Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014

Διπλασιάστε τα χρήματά σας με τη βοήθεια του Ζαχαριήλ

Το συγκεκριμένο ξόρκι βοηθάει να διπλασιάσετε την χρηματική αξία του χαρτονομίσματος της επιλογής μας. Η επίκληση γίνεται στο Άγγελο Ζαχαριήλ που το όνομά του σημαίνει «η ανάμνηση του Θεού» και ο συγκεκριμένος αρχάγγελος μας υπενθυμίζει να μην είμαστε δεσμευμένοι με τα υλικά αγαθά.

Υλικά:
●ένα χαρτονόμισμα ή χαρτονομίσματα της χρηματικής αξίας που εσείς επιθυμείτε και που μπορείτε να ξοδέψετε. Εάν το χαρτονόμισμα είναι καινούργιο, τότε ακόμα καλύτερα.
●έναν λευκό φάκελλο
●κανέλα σε σκόνη
●κερί (βουλοκέρι) για το σφράγισμα του φακέλουΒάλτε τα χρήματα μέσα στον φάκελο μαζί με την κανέλα και σφραγίστε τον με τον κερί οραματιζόμενοι τον στόχο σας. Διπλώστε τον φάκελο και αφήστε τον πάνω στην επιφάνεια εργασίας σας. Και πείτε:

Aκούστε με αρχάγγελοι μέσα στην δόξα σας!
Άκουσε με τώρα Ζαχαριήλ,
βλέπω την ανάγκη για το κοινό καλό
και για αυτό σου ζητώ αυτό (εννοούμε το φάκελο 
με το περιεχόμενο του) να αυξηθεί.

Την παραπάνω επίκληση θα την επαναλαμβάνετε μια φορά κάθε μέρα για 7 συνεχόμενες ημέρες. Κάθε φορά που θα επικαλείσθε θα σηκώνετε τον φάκελο ψηλά και θα οραματιζόσαστε, θα αισθάνεστε ο φάκελος αυτός θα είναι βαρύτερος από ότι ήταν πριν. Μόλις περάσουν οι 7 μέρες φυλάξτε τον σε ένα ασφαλές μέρος.

Όταν τα επιπλέον χρήματα έρθουν από οποιαδήποτε πηγή, το ξόρκι ορίζει να ανοίξετε τον φάκελο και να μοιραστείτε το χρήματα που είχατε αρχικά μέσα σε αυτόν, με άλλους ανθρώπους και κυρίως με αυτούς που πραγματικά τα έχουν ανάγκη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου