Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2014

Κοράλλι κόκκινο

Πέτρα της προστασίας και της ευημερίας, του πάθους και της φιλίας, της εσωτερικής δύναμης και της δημιουργικότητας, της αισιοδοξίας και της αγάπης, της ευημερίας και της δύναμης, της γαλήνης και της κατανόησης, της εσωτερικής ειρήνης και της γνώσης. Χρονολογείται και χρησιμοποιείται εδώ και εκατοντάδες χρόνια, και συμβολίζει την ζωή και την ενεργειακή δύναμη. 

Πιστεύεται ότι μπορεί να προστατεύσει από την κακή τύχη και την κατάθλιψη. Ενισχύει την διαίσθηση και τη φαντασία, τον ενθουσιασμό και το πάθος για ζωή. 

Σωματικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ενισχύσει την θεραπείας του κυκλοφορικού και αναπαραγωγικού συστήματος, των νεφρών, της ουροδόχου κύστης, του αναπνευστικού συστήματος και των ψυχικών ασθενειών. Απελευθερώνει τις τοξίνες και επιταχύνει την διαδικασία της αναγέννησης των ιστών. Το κόκκινο κοράλλι βοηθάει στην αντιμετώπιση της αρθρίτιδας, της αναιμίας, σε παθήσεις των οστών(οστεοπόρωση) και του δέρματος, και ενεργοποιεί τον μεταβολισμό. Θεωρείται και πέτρα της γονιμότητας. θα πρέπει να αποφεύγεται να χρησιμοποιείται από άτομα με υψηλή αρτηριακή πίεση και πυρετό. 

Επαγγελματικά βοηθάει στην επίλυση προβλημάτων, στην επίτευξη των στόχων και προσελκύει την επαγγελματική αναγνώριση, την αποδοχή, την επιτυχία και την ευημερία. Το κοράλλι βοηθάει τον κάτοχο του να «δουλέψει» τα συναισθηματικά του τραύματα, να αντιμετωπίσει φόβους και ενοχές που του δημιουργήθηκαν μέσα σε δυσλειτουργικές σχέσεις ή οικογένειες και να ενεργοποιήσει και να βιώσει τη θεϊκή φύση που βρίσκεται μέσα του. 
Ιδανικός κρύσταλλος και για διαλογισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου