Κυριακή, 7 Σεπτεμβρίου 2014

Για να βρεις δουλειά

Η εργασία αυτή γίνεται σε γέμιση, ημέρα και ώρα Δία ζυγή  (ή μέρα και ώρα Ήλιου).

Υλικά:
●φύλλα δάφνης αποξηραμένα που θα τα έχεις θρυμματίσει ή θα τα έχεις κάνει σκόνη
●κουρκουμάς σε σκόνη
●μελισσόχορτο σε σκόνη
●κόκκινο σανταλόξυλο σε σκόνη
●κανέλα σε σκόνη
●ένας φυσικός μαγνήτης (lodestone) μεγέθους μέτριο προς μεγάλο
●μαγνητική άμμος
●έλαιο «στέμμα επιτυχίας»
●4 χρυσά κεριά
●μια φωτογραφία σου
Η διάταξη του Βωμού

Μέσα σε ένα μπωλ ρίξε περίπου 2 κουταλιές από το κάθε βότανο και ανακάτεψέ τα καλά μέχρι να γίνουν μια ομοιόμορφη σκόνη. Βάλε τα χέρια σου πάνω απ’το μπωλ και οραματίσου πράσινη, χρυσή και βιολετί ενέργεια να βγαίνει από αυτά και να απορροφάται απ’τα βότανα*. Μόλις τα νιώθεις να έχουν γεμίσει με αυτήν την ενέργεια και ενώ έχεις ακόμα τα χέρια σου από πάνω, πες:


Σε γεμίζω με τη δύναμη να προσελκύσεις 

για μένα την τάδε γέννα της τάδε μια δουλειά, 
πλούτο και ευημερία. Γένοιτο.

(*εναλλακτικά μπορείς στο σημείο αυτό να οραματιστείς τον εαυτό σου στη νέα σου δουλειά, με τους συναδέλφους σου, κάποιο επιπλέον εισόδημα κλπ. Κάνε αυτόν τον οραματισμό για μερικά λεπτά.)


Η πούδρα είναι έτοιμη –άστην στην άκρη για λίγο.


Στο κέντρο του Βωμού τοποθέτησε τη φωτογραφία σου με το πρόσωπο προς τα πάνω. Άλειψε τον μαγνήτη με το έλαιο και βάλτον πάνω στη φωτογραφία. Με το δεξί σου χέρι, δημιούργησε με την πούδρα έναν κύκλο που θα περικλείει το μαγνήτη και τη φωτογραφία. Πάρε και άλλη ποσότητα πούδρας και σχημάτισε ένα Χ γύρω απ’τον κύκλο, με τη φωτογραφία να αποτελεί το κέντρο του. 

Θα το σχηματίσεις με την εξής φορά: πάνω αριστερά –κάτω δεξιά και μετά πάνω δεξιά –κάτω αριστερά.

Ρίξε πάνω στο μαγνήτη αρκετή ποσότητα μαγνητικής άμμου. Άλειψε τα κεριά με το έλαιο –με φορά από κάτω προς τα πάνω και με 7 κινήσεις για το καθένα- και τοποθέτησέ τα στις άκρες του Χ.  Πάνω δεξιά και έξω απ’τον κύκλο με τη σκόνη θα βάλεις το θυμιατό.


Η διάταξη θα γίνει σαν τη σφραγίδα του ΔίαΦανταστείτε εκεί που είναι τα κυκλάκια θα βρίσκονται τα κεριά, ο κύκλος και το Χ θα είναι σκόνη και στο κέντρο θα βρίσκεται η φωτογραφία με τον μαγνήτη πάνω.

Η εργασία


Άναψε το καρβουνάκι και βάλε να καίει μια τσιμπιά απ’τη σκόνη που σου έχει μείνει. Άναψε τα κεριά ξεκινώντας απ’το πάνω αριστερά και συνεχίζοντας δεξιόστροφα. Ύψωσε τα χέρια σου προς τα πάνω και οραματίσου χρυσή ενέργεια να κατεβαίνει απ’τον ουρανό και να έρχεται προς τα σένα, να μπαίνει απ’την κορυφή του κεφαλιού σου και από’κει σε όλο το σώμα σου.


Τώρα βάλε τα χέρια σου πάνω απ’το Βωμό και οραματίσου αυτήν την ενέργεια να βγαίνει από μέσα σου μέσω των χεριών και να γεμίζει κάθε αντικείμενο, «δες» τα κεριά, τη σκόνη, τη φωτογραφία και το μαγνήτη να γεμίσουν και να ακτινοβολούν χρυσό φως. Έπειτα, και ενώ εξακολουθείς να έχεις τα χέρια σου στραμμένα πάνω απ’το Βωμό και να οραματίζεσαι, πες:


Προσελκύω την ιδανική δουλειά, 

προσελκύω μεγάλη ευημερία μέσω αυτής της δουλειάς.
Με αυτόν το μαγνήτη, η ιδανική δουλειά και η ευημερία
έλκονται μαγνητικά από μένα.
Αυτό που ζητάω γίνεται δικό μου,
οι επιθυμίες μου υλοποιούνται εδώ και τώρα.
Αυτό το ξόρκι δεν θα βλάψει εμένα ούτε κανέναν άλλον. Γένοιτο.

Αν θέλεις μπορείς να αναφέρεις με περισσότερες λεπτομέρειες μια συγκεκριμένη θέση που σε ενδιαφέρει.


Άσε τα κεριά να καούν μέχρι τέλους και θάψε τα υπολείμματα σε μια γλάστρα βασιλικού που θα τοποθετήσεις δίπλα στην πόρτα σου. 

Τα υπόλοιπα υλικά θα τα αφήσεις πάνω στο Βωμό χωρίς να τα πειράξεις, και μια φορά την εβδομάδα θα «ταίζεις» το μαγνήτη με μαγνητική άμμο.
Πρωτού στείλεις ένα βιογραφικό πασπάλισέ το με την πούδρα (αυτήν που έχει περισσέψει –όχι αυτή που έχεις στο Βωμό), επίσης κάψτην στο καρβουνάκι και πέρασε το βιογραφικό σου πάνω απ’τον καπνό.

Όταν πραγματοποιηθεί ο στόχος σου μπορείς να αδειάσεις το Βωμό. 

Τον μαγνήτη θα τον τυλίξεις σ’ένα πράσινο ύφασμα, σε σημείο στο σπίτι όπου έχεις κάποια χρήματα, και ανά διαστήματα θα του ρίχνεις μαγνητική άμμο αν θέλεις για να συνεχίσεις να έλκεις την ευημερία. Την σκόνη μπορείς να την καις από λίγο κάθε μέρα στο καρβουνάκι ή να την θάψεις στο σημείο που είναι τα κεριά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου