Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου 2014

Λευκός χαλαζίας

Ισχυρή και πολλαπλών χρήσεων πέτρα θεραπείας. 

Γνωστή ως ενισχυτής της ενέργειας και «master» θεραπευτής. Λαμβάνει, ενεργοποιεί, περιέχει και ενισχύει την ενέργεια. Ενισχύει επίσης την ενέργεια όλων των άλλων πετρών και αυξάνει την συναισθηματική σας ενέργεια. Βοηθά στην συγκέντρωση και ξεκλειδώνει τη μνήμη. Διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα και φέρνει το σώμα σε ισορροπία, εναρμονίζει όλα τα τσάκρα και ευθυγραμμίζει τα λεπτοφυή σώματα. 

Ενισχύει τις ψυχικές ικανότητες, την επικοινωνία, τη σοφία, τη σαφήνεια της σκέψης, τη γενική θεραπεία, το διαλογισμό, την αλλαγή, αφύπνιση, τον καθαρισμό, την αγνότητα της καρδιάς, ανώτερη συνειδητότητα, θετικές σκέψεις, την αρμονία και την αγάπη. Διδάσκει κάθε άτομο στο δικό του επίπεδο, και στο δικό του ρυθμό. 

Αυτή η πέτρα ενισχύει τις προσευχές, τις επιθυμίες και τις θετικές απεικονίσεις. Σας κρατά σε επαφή με την πνευματική πλευρά σας, και σας υπενθυμίζει ότι είστε ένα πνευματικό ον, με ανθρώπινη εμπειρία. Όλες οι πνευματικές αναζητήσεις μπορεί να προωθηθούν και να ενισχυθούν με τη χρήση του χαλαζία. Αυτό σας βοηθά να είσαστε δεκτικοί σε άνωθεν καθοδήγηση. 

Ο χαλαζίας αντλεί την αρνητική ενέργεια όλων των ειδών και εξουδετερώνει την ακτινοβολία και το ηλεκτρομαγνητικό νέφος. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κρύσταλλο στα γέρικα ζώα για να τους δώσει ενέργεια και υγεία. Μπορείτε επίσης να το δώσετε στα παιδιά για να τον έχουν σε όλη τους τη ζωή. Σταδιακά ο χαλαζίας θα αυξήσει την ισχύ του και θα ενεργεί ως προσωπικό τους φυλαχτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου