Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2014

Μαύρος όνυχας

Η πέτρα της αυτοκυριαρχίας και του αυτοέλεγχου. Ο όνυχας σας βοηθάει να γίνεται ο «κύριος» της μοίρας σας. Η πέτρα της γείωσης, του σθένους, της δύναμης, της αντοχής, της σταθερότητας, μονιμότητας, ανθεκτικότητας και του θάρρους. Ενισχύει την επιμονή και την αποφασιστικότητα. Εξισορροπεί και γειώνει. Πολύτιμη σε δύσκολες στιγμές της ζωής, απορροφά κάθε συναισθηματική ένταση και σύγχυση. 

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποτρέψει ή να απορροφήσει την αρνητικότητα των άλλων, και για αυτό είναι ιδανική πέτρα για προστασία από τις αρνητικές δυνάμεις και τις επιρροές. Εξαιρετικά χρήσιμη στους ανθρώπους που βρίσκονται στη διαδικασία της αποδέσμευσης από ανθρώπους, πράγματα και τόπους του παρελθόντος. Βοηθά στην απελευθέρωση από παλαιές πεποιθήσεις και συνήθειες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να απωθήσει κακές επιρροές, και αυτό συμπεριλαμβάνει και ανθρώπους που σαμποτάρουν ασυνείδητα την επιτυχία σας ή τις θετικές αλλαγές στη ζωή σας. 

Εξαιρετικά χρήσιμη πέτρα κατά τη διαδικασία της ευθυγράμμισης του ατόμου με την ανώτερη δύναμη. Επίσης βοηθά να απορροφήσει οποιαδήποτε ενέργεια χρειάζεται από το Σύμπαν. Αρκετά ισχυρή σε ανθρώπους που υποφέρουν από κάποιον εθισμό ή βρίσκονται σε περίοδο αποθεραπείας και αποκατάστασης. 

Χρησιμοποιήθηκε από τους αρχαίους Έλληνες και τους Ρωμαίους για προστασία, για μηνύματα από τους νεκρούς, για οράματα και καθοδήγηση μέσω του διαλογισμού και των ονείρων καθώς και για να μειώσουν τις σεξουαλικές επιθυμίες. 
Εξαιρετική πέτρα για επιχειρηματίες και εφευρέτες για να αποκρούσουν την αρνητική ενέργεια που περιβάλλει το χώρο εργασίας τους. 
Σωματικά βοηθάει στην θεραπεία ασθενειών των οστών, του μυελού των οστών, σε αιματολογικές και κυτταρικές διαταραχές, στο γλαύκωμα, στην επιληψία, και σε ασθένειες των δοντιών και των ποδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου