Κυριακή, 7 Σεπτεμβρίου 2014

Διάφορες χρήσεις του Ρόδου της Ιεριχούς

Μερικές ενεργειακές αλάνθαστες συνταγές του Αθάνατου Ρόδου της Ιεριχούς είναι οι ακόλουθες:

♦ Το ρόδο μαζί με μια καρδιά ροζ χαλαζία και μια καρδιά ροδονίτη μας ενεργοποιεί και μας κάνει διαθέσιμους να προσελκύσουμε σύντροφο από καρδιάς! Αφού κάνετε την αντίστοιχη ευχή τοποθετείστε το δίπλα στο αριστερό κομοδίνο και κοιμηθείτε στην αριστερή πλευρά αν είσαστε γυναίκα και στη δεξιά αν είστε άντρας.

♦ Το ρόδο μαζί με ένα χρυσόλιθο μας ενεργοποιεί να διεκδικούμε αυτό που αξίζουμε και να έχουμε αφθονία. Τοποθετείστε το κοντά στο ταμείο της επιχείρησης σας ή στον τομέα του πλούτου στο σπίτι σας, ζητώντας να έχετε αφθονία.

♦ Αν θέλετε να να προσκαλέσετε μια ψυχή να γεννηθεί μέσα από εσάς, τοποθετήστε το ρόδο κάτω από το κρεβάτι κλειστό μαζί με έναν λευκό και έναν ροζ χαλαζία κάνοντας μια ευχή κάλεσμα!


♦ Το ρόδο μαζί με όνυχα ή μαύρη τουρμαλίνη προσφέρει προστασία. Τοποθετείστε το κοντά στην είσοδο του σπιτιού ή της εργασίας ζητώντας προστασία από τις μπλοκαρισμένες ενέργειες ή το κακό μάτι.


♦ Το ρόδο μαζί με ένα κρύσταλλο λευκού αχάτη και έναν λευκό χαλαζία χρησιμοποιείται για γρήγορη ανάρρωση. Το βάζουμε δίπλα στο κομοδίνου κάποιου που ασθενεί, κάνοντας την αντίστοιχη ευχή.


♦ Το ρόδο με μια πυραμίδα αμέθυστου χρησιμοποιείται για μετουσίωση, ήρεμο ύπνο, ή διαλογισμό.

Τοποθετείστε το στο κομοδίνο σας ή στο χώρο που κάνετε πνευματική εργασία, ή γράφετε (ιδανικό για τους συγγραφείς).

♦ Το ρόδο με ένα άγγελο από οπάλιο χρησιμοποιείται για να προσκαλέσετε Αρχαγγελικές ποιότητες στο χώρο σας, ή και για να συντονιστείτε με την θεραπευτική ενέργεια τους. Τοποθετείστε το απέναντι από την κεντρική είσοδο ή στο «βωμό» σας.


♦ Το ρόδο σαν δώρο αγάπης για κάθε νεογέννητο!


♦ Το ρόδο σαν δώρο αγάπης για να κρύψετε στην καρδιά του ένα δαχτυλίδι ή ότι πολύτιμο… και να κάνετε μια μοναδική έκπληξη!


♦ Το ρόδο ανοιχτό λειτουργεί σαν φυσικός ιονιστής.


♦ Το νερό από το ρόδο χρησιμοποιείται για οποιαδήποτε δερματικά θέματα σαν λοσιόν.


♦ Το νερό του ρόδου μαζί με Αιματίτη το ρίχνουμε σε φυτά που έχουν ταλαιπωρηθεί.


♦ Σουρώστε το νερό από το ρόδο και ψεκάστε χώρους που ήταν για καιρό κλειστοί και αφήστε σε αυτούς το ρόδο ανοιχτό για 21 μέρες.


♦ Το ρόδο μαζί με τους επτά κρυστάλλους που αντιστοιχούν στα επτά ενεργειακά κέντρα/τσάκρας χρησιμοποιείται για εναρμόνιση δική σας ή του χώρου σας.


♦ Τοποθετήστε το ρόδο μαζί με έναν οβελίσκο λευκού χαλαζία σε χώρους που έχουν υποστεί έντονο σοκ για επαναπρογραμματισμό και κάθαρση. Τοποθετείστε το στο κέντρο του σπιτιού ή στο δωμάτιο του συμβάντος (στην περίπτωση που στο χώρο έχει «φύγει» κάποιος μπορούμε να προσθέσουμε και ένα οβελίσκο αμέθυστου).


♦ Χρησιμοποιήστε το ρόδο για να ξεκινήσετε και να ολοκληρώσετε ένα κύκλο «θεραπειών» σε 21 μέρες! Τοποθετείστε το στο κομοδίνο σας ή στο χώρο που κάνετε πνευματική εργασία.


♦ Ανοίξτε το ρόδο την Πρωτοχρονιά για την ευημερία της νέας χρονιάς.

♦ Ανοίξτε το ρόδο την ημέρα των γενεθλίων σας.

Το Ρόδο της Ιεριχούς είναι ένα μοναδικό, ενεργειακό, εναλλακτικό, δώρο αγάπης που έρχεται με αγάπη… για να φέρει «άνοιγμα» και αγάπη… σε ότι με αγάπη και από καρδιάς κι αν του ζητήσεις!!!


ΖΗΤΑ ΤΟΥ «ΑΝΟΙΓΜΑ» ΣΕ ΟΤΙ ΘΕΛΗΣΕΙΣ χωρίς φόβο και με πολύ ΠΑΘΟΣ!


Πώς να το χρησιμοποιήσεις


Τοποθέτησέ το σε ένα μπολ με λίγο νερό αφού το περάσεις για λίγα δευτερόλεπτα κάτω από τη βρύση, τόσο όσο να ακουμπάει η βάση του, δεν θέλει πολύ γιατί είναι διψασμένο και δεν έχει αίσθημα κορεσμού και αν το μουλιάσεις στο νερό θα σαπίσει! Κάνε την ευχή σου από καρδιάς και όσο το δυνατόν πιο συγκεκριμένα, το σύμπαν δεν έχει χιούμορ… βάλε ξεκάθαρα την πρόθεση σου, χωρίς να είναι παρεμβατική! Να αφορά το δικό σου ανώτερο καλό ή του παιδιού σου ή κάποιου πρώτου βαθμού συγγενή… μην παρεμβαίνεις στο σχεδιάγραμμα της ζωής του άλλου! Κράτησε το ανοιχτό δηλαδή σε νερό που θα αλλάζεις καθημερινά για 21 μέρες! Μην πετάς αυτό το νερό, πότιζε άλλα φυτά που χρειάζονται φροντίδα γιατί θα τα βοηθήσει να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους! Η φροντίδα του ρόδου αφορά μόνο εσένα που το άνοιξες για πρώτη φορά και έχει συνδεθεί άρρηκτα μαζί σου, είναι δική σου η ευθύνη της ευχής σου, άλλαζε του και τις 21 μέρες το νεράκι του εσύ! Την 22η μέρα βγάζεις το ρόδο από το νερό… αυτό θα εξατμίσει ότι νεράκι έχει κρατήσει και θα αρχίσει να κλείνει να μαζεύετε σαν μια μπαλίτσα που σιγά σιγά θα γίνει και πάλι ξερή όπως ήταν όταν έφτασε στα χέρια σου! Μπορείς να το φυλάξεις σε ένα τούλι στην ντουλάπα για να λειτουργεί σαν φυσικό σκοροκτόνο. Όποτε νιώσεις την ανάγκη ή την επιθυμία μπορείς να επαναλάβεις την ίδια διαδικασία για 21 μέρες βάζοντας μια καινούρια πρόθεση/ευχή!


Συμβουλές από εμπειρίες


♦ Βάλε το ρόδο σου στο τρεχούμενο νερό μιας πηγής και ευχήσου έτσι όπως ρέει το νερό να ρεύσει και η επιθυμία σου.

♦ Άνοιξε το ρόδο σου στο νερό της βροχής.
♦ Άνοιξε το ρόδο σου στις 21 Νοεμβρίου που γιορτάζει η Παναγία η πολυσπορίτισσα, αν το ενεργοποιήσεις την ώρα του φαγητού και έχεις μαγειρέψει όσπρια αφιερωμένα στη μητέρα γη θα έχεις όλο το χρόνο αφθονία.
♦ Άνοιξε το ρόδο σου μόλις γίνει η αλλαγή της χρονιάς και πρόσθεσε στο νερό του μαζί με τους κρυστάλλους αφθονίας (χρυσόλιθο, κιτρίνη, μάτι της τίγρης, χρυσόκολλα, πράσινη αβεντουρίνη) και μερικούς σπόρους καλαμπόκι. Συμβολίζει αφθονία και υλικό πλούτο.
♦ Άνοιξε το ρόδο σου τον 15Αύγουστο.

Σε περίπτωση που περάσουν οι 21 μέρες και βγάλεις το ρόδο σου από το νερό αλλά αυτό αργεί ή δεν κλείνει… τότε πιθανά η ευχή σου η πρόθεση σου να «διψάει για νερό»…να ζητάει περισσότερη ενέργεια! Δώσε του νερό για άλλη μια βδομάδα και έπειτα είναι σίγουρο πως θα κλείσει!

Ακόμα κι αν δεν πιστεύεις σε τίποτα από όλα αυτά… Ακόμα κι αν θεωρείς πως η πραγμάτωση της ευχής σου είναι ένα τυχαίο συμβάν. Σκέψου πως βάση των πιθανοτήτων η έννοια της σύμπτωσης είναι τόσο δύσκολο να συμβεί… όσο και το να προβλέψεις τα 6 νούμερα του Λόττο!
Και μόνο το ότι εκατομμύρια άνθρωποι μέσα στο πέρασμα των αιώνων έχουν εναποθέσει τις ευχές τους, την ελπίδα τους αυτό που θέλησε η καρδιά τους και έχουν πιστέψει στη δύναμη του ρόδου… ενεργοποιεί τον καθένα μας που θα φτάσει στα χέρια του αυτή η μικρή ξερή μπαλίτσα… να μεγεθύνει τη δόνηση του «θέλω» του και συντονιστεί μαζί του!
Έχω ακούσει υπέροχες ιστορίες ανθρώπων και προσωπικά όσες φορές έχω «ανοίξει» ένα ρόδο της Ιεριχούς έχω νιώσει μικρά μεγάλα καθημερινά θαύματα να συμβαίνουν! Για μένα η στιγμή που θα βάλω το ρόδο μου στο νερό είναι μια στιγμή μαγευτική ιερά τελετουργική θα μπορούσα να πω!

Πηγή: Αζίμα Λιάνα Ραφαήλ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου