Κυριακή, 7 Σεπτεμβρίου 2014

Απλό ξόρκι υποταγής

Αυτή η εργασία μπορεί να γίνει ανεξαρτήτως φάσης σελήνης, όποτε υπάρχει ανάγκη, αν όμως έχουμε πολυτέλεια χρόνου προτιμούμε ημέρα και ώρες Κρόνου στη χάση.

Χρειαζόμαστε ένα μωβ κερί και μια φωτογραφία του ατόμου που θέλουμε να υποτάξουμε. Με το νύχι χαράζουμε κατά μήκος του κεριού (απ'τη βάση προς το φυτίλι) το ονοματεπώνυμο του ατόμου. Το αλείφουμε με λάδι υποταγής, με 9 κινήσεις από κάτω προς τα πάνω. Σε κάθε γράμμα του ονόματός του καρφώνουμε από μία καρφίτσα.
Ανάβουμε στο καρβουνάκι θυμίαμα αίμα δράκου, και περνάμε πάνω απ'τον καπνό του το κερί μέχρι να να νιώσουμε ότι φορτίστηκε. Κάτω απ'το κερί βάζουμε μια φωτογραφία του ατόμου, με το πρόσωπο να κοιτάζει προς τα πάνω.
Ανάβουμε το κερί και λέμε 9 φορές:

Τώρα τάδε γέννα της τάδε

θα κάνεις ότι σου πω εγώ η τάδε γέννα της τάδε
και θα υποταχτείς στα θέλω μου χωρίς αντιρρήσεις!

Όση ώρα καίγεται το κερί οραματιζόμαστε την επιθυμία μας. Ανά τακτά διαστήματα ρίχνουμε στη φλόγα του κεριού μια τσιμπιά κανέλα (για ερωτικά ζητήματα) ή τζίντζερ (για οικονομικά ζητήματα) λέγοντας φωναχτά την επιθυμία μας σαν διαταγή, όπως για παράδειγμα "δώσε μου αύξηση!" 

Η κανέλα και το τζίντζερ φέρνουν γρήγορα αποτελέσματα στις εργασίες μας.

Αφήνουμε το κερί να καεί τελείως και να πέσουν οι καρφίτσες. Τα υπολείμματα απ'το κερί και το λιβάνι τα θάβουμε σε μια γλάστρα με υγιές φυτό, τη φωτογραφία τη φυλάμε για μελλοντική χρήση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου