Παρασκευή, 5 Σεπτεμβρίου 2014

Αμμωνία -για να αντιστρέψεις μια κατάσταση

Φτιάξε αυτό το μπουκάλι για να αντιστρέψεις μια αρνητική κατάσταση προς όφελός σου και να την κάνεις θετική, ή ακόμα και για να λυθείς από μάγια. Χρησιμοποίησε καλύτερα ένα πλαστικό μπουκάλι.

Πάρε ένα κομμάτι χαρτί χωρίς γραμμές, το οποίο πρέπει να είναι μακρόστενο σαν ορθογώνιο, δηλαδή μακρύ σε μήκος και με ελάχιστο ύψος. Σε αυτό γράψε με μαύρο μελάνι την κατάσταση, πχ. «καθυστερούν να με πληρώσουν στη δουλειά μου». Τοποθέτησε το χαρτί μέσα στο μπουκάλι, στο στόμιό του, και για να μην φύγει προς τα κάτω μπορείς να κολλήσεις τις γωνίες του με λίγο σιλοτέιπ. 

Μέσα στο μπουκάλι ρίξε αμμωνία περίπου μέχρι τη μέση. Βίδωσέ το καλά με το καπάκι για να μην υπάρξει διαρροή, και γύρνα το ανάποδα καθώς λες φωναχτά την επιθυμία σου και πως θέλεις να αλλάξει η κατάσταση. Έτσι το χαρτί θα μουλιάσει μέσα στην αμμωνία και θα διαβρωθεί –κατά τον ίδιο τρόπο θα αρχίσει να εξαφανίζεται και το πρόβλημά σου.


ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Αυτή η εργασία απαιτεί αμμωνία σε αδιάλυτη μορφή, η οποία είναι τοξική και παράγει αέρια! Μην εισπνέετε τα αέρια της αμμωνίας σε καμία περίπτωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου