Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014

Πράσινη αβεντουρίνη: ο λίθος του τζογαδόρου

Η πράσινη αβεντουρίνη είναι ο κρύσταλλος της καλής τύχης, της προστασίας και της επαγγελματικής επιτυχίας. 
Λέγεται ότι ενισχύει την ευημερία, την επιτυχία στην επαγγελματική σταδιοδρομία και φέρνει τύχη, ειδικά στα τυχερά παιχνίδια, για το λόγο αυτό θεωρείται η πέτρα των τυχερών παιχνιδιών. 
Επαγγελματικά θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση, θα αναδείξει τις ικανότητες και θα προσελκύσει τις καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες.

Ενεργοποιεί την αφθονία στη ζωή μας φέρνοντας καλή τύχη, χρήματα, χαρά, ισορροπία και διαύγεια στο νου. Μπορείτε να κουβαλάτε μαζί σας αυτόν τον λίθο όταν πηγαίνετε για συνέντευξη εργασίας, όταν θέλετε να πουλήσετε κάποιο προιόν ή να παίξετε κάποιο τυχερό παιχνίδι. Μπορείτε επίσης να τον φυλάτε μαζί με τους λογαριασμούς σας ώστε να πληρωθούν γρηγορότερα. Ο λίθος αυτός φέρνει σταθερότητα και ισορροπία στα οικονομικά ζητήματα, ειδικά όταν οι καιροί είναι δύσκολοι.


Μπορεί να βοηθήσει στους τομείς της δημιουργικότητας, της φαντασίας, καθώς στην πνευματική διαύγεια και διόραση. Προκαλεί μια αίσθηση ηρεμίας, ισορροπίας και ευτυχίας. Βοηθάει επίσης να δει κάποιος τις εναλλακτικές λύσεις και δυνατότητες σε δύσκολες καταστάσεις, δημιουργώντας μια θετική προοπτική, θάρρος και εσωτερική δύναμη. 

Σωματικά, πιστεύεται ότι είναι επωφελής για το κυκλοφορικό σύστημα, την εξισορρόπηση της αρτηριακής πίεσης, για ναυτία και πονοκεφάλους, αλλεργίες, έκζεμα, πυρετό και διαταραχές του ύπνου. 

Επίσης θεωρείται και πέτρα της γονιμότητας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει σε κρίσεις πανικού, στην πρόληψη ατυχημάτων και στην προστασία της αύρας από εισβολές και εκκενώσεις και ειδικά από συναισθηματικά «βαμπίρ». 

Η πράσινη αβεντουρίνη είναι κατάλληλη και για παιδιά μιας και ενισχύει την αυτοπεποίθηση τους και την αυτοεκτίμηση τους, και τα βοηθάει να βιώνουν και να εκδηλώνουν την αγάπη. Επίσης τα βοηθάει στην μελέτη και συγκέντρωση στις σχολικές τους εργασίες, καθώς και στην καλύτερη απόδοσή τους στις γραπτές εξετάσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου