Κυριακή, 21 Σεπτεμβρίου 2014

Έλαιο μαύρης γάτας

Άλλο ένα έλαιο της Hoodoo. 
Οι μαύρες γάτες στην παράδοση αυτή θεωρούνται εξαιρετικά «γουρλήδικες» -γι’αυτό και το έλαιο αυτό που έχει ως βασικό συστατικό 3 τρίχες από ολόμαυρη γάτα φέρνει εξαιρετική τύχη ειδικά στο τζόγο και τα τυχερά παιχνίδια, αλλά χρησιμοποιείται και για να διώξει την κακοτυχία από πάνω μας!
Επίσης προσφέρει ισχυρή προστασία απ’το κακό, σπάει μάγια και κατάρες αλλά και ελκύει σα μαγνήτης τα βλέμματα του αντίθετου φύλου!
Είναι ιδανικό να καίγεται πάνω σε κεριά που έχουν σχήμα γάτας ή σε απλά κεριά. 

Υλικά:

●αιθέριο έλαιο φασκόμηλο
●αιθέριο έλαιο δάφνης
●αιθέριο έλαιο μύρο
●ένα σιδερένιο σκάγι
●ένα αλουμινένιο σύρμα
●3 τρίχες από μαύρη γάτα

Αλείφουμε με το έλαιο ένα πράσινο κερί σε σχήμα γάτας (ή απλό κερί) και το καίμε για τύχη και ευημερία. 
Αλείφουμε ένα μαύρο κερί σε σχήμα γάτας (ή απλό κερί) για προστασία απ’το κακό ή για να διώξουμε την κακοτυχία και τη γρουσουζιά. 
Γράφουμε σ’ενα κόκκινο κερί το όνομα εκείνου που μας ενδιαφέρει, το ντύνουμε με το έλαιο και το καίμε για να προσελκύσουμε το ερωτικό του ενδιαφέρον.

Πριν πας να παίξεις τυχερά παιχνίδια, άλειψε με το έλαιο τα χέρια σου και ρίξε από μια σταγόνα πάνω στα παπούτσια σου.


Φόρεσέ το καθημερινά σαν άρωμα πίσω απ΄τα αυτιά και στους καρπούς των χεριών για να είσαι ασφαλής –ειδικά όταν ταξιδεύεις- και για να σ’ακολουθεί η τύχη παντού!


Ρίξε λίγες σταγόνες μέσα σε χλιαρό νερό και καθάρισε τα παράθυρα και τις πόρτες του σπιτιού σου για να απομακρύνεις την αρνητική ενέργεια και τη γρουσουζιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου