Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2014

Κιτρίνης

Η πέτρα της επιτυχίας, της αφθονίας, του πλούτου, της ευημερίας και του εμπόρου. 
Προκαλεί την καλή τύχη και σε ορισμένες περιπτώσεις με απροσδόκητους τρόπους. 
Ενισχύει ιδιαίτερα την επιτυχία και τα κέρδη των επιχειρήσεων εάν τοποθετηθεί μέσα στο ταμείο. 

Ο κιτρίνης ενεργοποιεί κάθε επίπεδο της ζωής. Ενισχύει την πνευματική διαύγεια και ανάπτυξη, τη δύναμη της θέλησης, τη δημιουργικότητα και βελτιώνει τη συγκέντρωση. Απελευθερώνει από αρνητικά γνωρίσματα, όπως κατάθλιψη, φοβίες, αμφιβολία, οργή, και απότομες εναλλαγές της διάθεσης. Βοηθάει στην εξάλειψη φόβων που προκλήθηκαν από τις ιδέες και τις προτάσεις των άλλων. Μειώνει επίσης τις αυτοκαταστροφικές τάσεις. Ενθαρρύνει τον αυτοσεβασμό και την αυτοπεποίθηση και βοηθάει να ξεπεραστούν συναισθηματικά τραύματα και θλίψη. 

Είναι μια πέτρα που φέρνει ευτυχία, χαρά, απόλαυση, εμπιστοσύνη, τιμιότητα, γενναιοδωρία, ευθυμία και δύναμη σε όποιον την φοράει. Ο κιτρίνης καθαρίζει την αύρα από κάθε είδους αρνητικές ενέργειες και επιρροές. Το σπάνιο είναι ότι δεν απορροφά καμία αρνητική ενέργεια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καθαρίσει ανεπιθύμητες ενέργειες από το περιβάλλον. Οικογενειακά ζητήματα που προκαλούνται από αρνητικές επιρροές μπορούν επίσης να επιλυθούν με τον κιτρίνη. Δεδομένου ότι εξαλείφει κάθε τι αρνητικό, βοηθά να δημιουργηθεί σταθερότητα σε όλους τους τομείς, και είναι καλός για την γενική προστασία. Ιδανικός να χρησιμοποιηθεί στις διαταραχές του ύπνου. Χρήσιμος για διαλογισμό και εξαιρετικός για την ενθύμηση των ονείρων και την εργασία ονείρου.

Σωματικά, θεωρείται ότι είναι επωφελής για την πέψη, το στομάχι, την καρδιά, τα νεφρά, για το ήπαρ, τους μυς, το ενδοκρινικό σύστημα, το κυκλοφορικό σύστημα, την αναγέννηση των ιστών, το θυρεοειδή, το ουροποιητικό σύστημα, το ανοσοποιητικό σύστημα, για τη γενική υγεία. Βοηθάει στην αποτοξίνωση του οργανισμού και στην βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος. Μπορεί επίσης να ενισχύσει τον αισθησιασμό και τη σεξουαλικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου