Πέμπτη, 4 Σεπτεμβρίου 2014

Το μάτι της τίγρης

Πήρε το όνομά του λόγω του ότι η λάμψη του μοιάζει με αυτή του ματιού της τίγρης. Ήταν μάλλον σπάνιο στην αρχαία Ευρώπη αλλά πολύ γνωστό στην Ανατολή και ιδιαίτερα στις Ινδίες που πίστευαν στη δύναμή του. 

Οι αρχαίοι Ρωμαίοι στρατιώτες φορούσαν πάνω τους μάτι της τίγρης χαραγμένο με σύμβολα για προστασία κατά τη διάρκεια των μαχών.

Είναι κρύσταλλος που φέρνει χρήματα. 
Ενα απλό ξόρκι για χρήματα είναι να πάρετε μερικές πέτρες και κρατώντας τις σφιχτά στις παλάμες σας να τους μεταδώσετε την ανάγκη σας για χρήματα. Μετά ανάψτε ένα πράσινο κερί και βάλτε τις πέτρες γύρω του, κλείστε τα μάτια και σκεφτείτε έντονα το χρήμα να έρχεται σε σας. Αφήστε το κερί να καεί ώς το τέλος. Τοποθετήστε τις πέτρες σε σημεία του σπιτιού σας ή της επιχείρησής σας και βάλτε και μία μέσα στο πορτοφόλι ή στην τσάντα σας.

Άλλη μια γητειά με το μάτι της τίγρης είναι: Καθίστε έξω μια ηλιόλουστη μέρα. Κρατήστε ένα μάτι τίγρης στα χέρια σας και κοιτάξτε τις λάμψεις του φωτός. Καθησυχάστε τον εσωτερικό σας κόσμο, ηρεμήστε τον νου σας και οραματιστείτε το μέλλον σας με υγεία και ευημερία. Φτιάξτε ένα μενταγιόν με την πέτρα για να τη φοράτε πάντα επάνω σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου