Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2014

Εργασία για οικονομικό άνοιγμα

Γίνεται ημέρα Ήλιου σε γέμιση. 

Υλικά:  

●ένα πορτοκαλί κερί 
έλαιο Van Van 
●αποξηραμένο μελισσόχορτο
●ένα τετράγωνο κομμάτι χαρτί από σακούλα μαναβικής, που θα το έχεις κόψει με τα χέρια σου και όχι με ψαλίδι 
●ένα πράσινο στυλό 
●ένα πιατάκι για να τοποθετήσεις πάνω το κερί 


Πάνω στο χαρτί γράψε με το πράσινο στυλό το ονοματεπώνυμό σου 7 φορές, τη μία κάτω απ’την άλλη. Τώρα γύρνα το χαρτί προς τα δεξιά ώστε το όνομα να βρίσκεται οριζόντια και, ξεκινώντας από πάνω, γράψε πάλι 7 φορές τη μία κάτω από την άλλη (με τέτοιον τρόπο ώστε να σχηματίζει σταυρό με το όνομα) τη φράση ΓΡΗΓΟΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

Ρίξε μια σταγόνα Van Van στα δάχτυλά σου και άλειψε με αυτό τις τέσσερις γωνίες του χαρτιού (μπροστά και πίσω), καθώς και το κέντρο του. 

Τώρα ρίξε λίγο σάλιο στο κέντρο του χαρτιού και δίπλωσέ το στη μέση με φορά προς τα εσένα. Ξαναδίπωσέ το στη μέση με φορά προς τα εσένα, και άστο στην άκρη για λίγο.

Με το νύχι σου (για περισσότερη δύναμη –αλλιώς χρησιμοποίησε μια καρφίτσα και ΟΧΙ βελόνα) χάραξε στη μία πλευρά του κεριού, με φορά απ’τη βάση προς το φυτίλι: η τάδε γέννα της τάδε έχει χρήματα άμεσα. 


Κράτησε για λίγα λεπτά το κερί στα χέρια σου και οραματίσου ένα χρυσό φως να ρέει μέσα στο κερί, καθώς και τον εαυτό σου να έχει αυξημένο εισόδημα. Οραματίσου μέχρι να νιώσεις ότι το κερί έχει γεμίσει με αυτήν την ενέργεια.


Ντύσε το κερί με το έλαιο Van Van, με φορά από κάτω προς τα πάνω, με 7 κινήσεις του χεριού, και μετά ρόλαρέ το πάνω απ’το μελισσόχορτο για να κολήσει. Βάλε το κερί πάνω στο πιατάκι, και κάτω απ’το πιατάκι τοποθέτησε το χαρτί. 


Άναψε το κερί και πες 7 φορές:


Τα χρήματα έρχονται σε μένα την τάδε γέννα της τάδε γρήγορα

τα χρήματα έρχονται σε μένα με ταχύτητα
η ευημερία έρχεται σε μένα αυτήν τη στιγμή,
καλή ευημερία η οποία θα διαρκέσει.
Χρήματα στην τσέπη μου, ρευστό στο πορτοφόλι μου,
χρήματα στην τσέπη μου, καλή ευημερία η οποία θα διαρκέσει.
Αυτό το ξόρκι δεν θα αντιστραφεί
και δεν θα προκαλέσει κακό σε μένα ή σε οποιονδήποτε άλλο
αυτό επιθυμώ και αυτό ας γίνει.

Άσε το κερί να καεί τελείως. Τα υπολείμματα του κεριού μαζί με το χαρτί θα τα θάψεις σε μια γλάστρα βασιλικού, την ίδια μέρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου