Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2014

Περίδοτο

Το περίδοτο θεωρείται κρύσταλλος  της αθάνατης αγάπης και της αγνότητας, της ομορφιάς και της λάμψης, της συζυγικής πίστης και της ηθικής, της σοφίας και της αφύπνισης, της συγχώρεσης και της απελευθέρωσης του θυμού, της θετικής και αισιόδοξης στάσης και σκέψης, της ενεργειακής προστασίας και της καλής τύχης. 

Συμβολίζει την άνοιξη και την ευημερία. Χρησιμοποιείται συχνά σε προβολές ευημερίας καθώς πιστεύεται ότι γοητεύει την ενέργεια του χρήματος και προσελκύει τον πλούτο και την επαγγελματική ανάπτυξη, την αφθονία και την καλή τύχη. 

Τοποθετημένο μέσα στο σπίτι θα ενισχύσει την γαλήνη και την αγάπη. Στα παιδιά πιστεύεται ότι μπορεί να μειώσει το άγχος καθώς και να τα βοηθήσει να δημιουργήσουν υγιής φιλίες. Άτομα υπερβολικά γειωμένα δύσκολα κατανοούν την ομορφιά και τις ιδιότητες του. Φορεμένο θα δημιουργήσει ασπίδα προστασίας από τις αρνητικές αύρες. Σωματικά χρησιμοποιείται για ενισχύσει την θεραπευτική διαδικασία της χοληδόχου κύστης, του ήπατος,  της καρδιάς, των αλλεργιών και του άσθματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου