Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου 2014

Φεγγαρόπετρα

Η φεγγαρόπετρα φέρνει καλή τύχη, αγάπη και έρωτα, καθώς και επιτυχία σε επιχειρησιακά θέματα. Ενισχύει τη διαίσθηση και την έμπνευση και είναι μια πέτρα για εσωτερική ανάπτυξη και δύναμη. Πέτρα της ηρεμίας, της ευαισθησίας, της ανακούφισης από το συναισθηματικό στρες, και πέτρα της ομορφιάς και της νεότητας. Ασκεί ισχυρή ενέργεια στην αφθονία της ζωής αυτού που την έχει. 

Προστατεύει κατά η διάρκεια της εγκυμοσύνης, του τοκετού και στα ταξίδια ξηράς και θάλασσας. Η φεγγαρόπετρα είναι ισχυρά συνδεδεμένη με το φεγγάρι και ήταν η πέτρα της θεάς Αρτέμιδος. Μπορεί να επανενώσει εραστές που φιλονίκησαν. Λέγεται μάλιστα, ότι εάν χαρίσεις στον σύντροφό σου μια φεγγαρόπετρα όταν είναι Πανσέληνος, τότε θα έχει πάντα έρωτα και πάθος για σένα. 

Είναι μια πολύ προσωπική πέτρα. Αντανακλά την προσωπικότητα αυτού που την φοράει. Ως φυλαχτό προκαλεί θετικά συναισθήματα, βοηθάει την ενέργεια να ρέει, ενισχύει τις ψυχικές ικανότητες και την πνευματική γνώση. Φορεμένη κοντά στο τσάκρα της καρδιάς μπορεί να αποβάλλει παλιά συναισθηματικά ζητήματα καθώς και να θεραπεύσει τις πεπτικές διαταραχές που προκλήθηκαν από αυτά. Για τις γυναίκες είναι ιδιαίτερα ευεργετική. Συμβάλει στη μείωση των προβλημάτων της εμμηνόπαυσης, της έμμηνος ρύσης, της κατακράτησης υγρών, της γονιμότητας και του τοκετού.  Από τους θεραπευτές χρησιμοποιείται για την τόνωση της λειτουργίας του αδένα της επίφυσης και για την επιβράδυνση των ορμονικών αλλαγών κατά την εμμηνόπαυση. Ωστόσο μπορεί να βοηθήσει στην θεραπεία του θυρεοειδούς και του πεπτικού συστήματος και των δυο φύλλων, καθώς και να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της παχυσαρκίας. 

Επίσης, είναι ιδιαίτερα χρήσιμη και ευεργετική  στο συναισθηματικό άνοιγμα των ανδρών και των εφήβων. Η φεγγαρόπετρα είναι από τις αγαπημένες των παιδιών. Θα τα βοηθήσει με προβλήματα ύπνου και εφιάλτες. Τοποθετώντας μία φεγγαρόπετρα (ή και περισσότερες), μέσα στο σπίτι σας ενισχύετε την ροή της θετικής ενέργειας. Δημιουργεί ατμόσφαιρα ηρεμίας, αγαλλίασης και αγάπης, και σας βοηθάει να μη μεταφέρετε τα επαγγελματικά σας προβλήματα στο σπίτι σας. 

Αν φυτεύσετε μία φεγγαρόπετρα στη γλάστρα με τα βότανα σας, θα τα βοηθήσει να αναπτυχθούν γρήγορα και υγιή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε ψυχική ανάγνωση (ενισχύει τις μαντικές ικανότητες) που εκτελείται τη νύχτα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να δοθούν απαντήσεις σε ερωτήματα που σας απασχολούν, μέσω των ονείρων σας. Είναι κατάλληλη για να χρησιμοποιηθεί σε διαλογισμό. Τοποθετώντας την στο φως του φεγγαριού κατά την διάρκεια που φτάνει στην πληρότητα του, ενισχύεται και αναζωογονείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου