Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου 2014

Ξόρκι "αγάπησέ με" (100%)

Αυτό το ξόρκι είναι για να μετατρέψουμε τον έρωτα και το πάθος σε αγάπη, για να δυναμώσουμε τη σχέση μας με πιο τρυφερά συναισθήματα, είναι ερωτικό δέσιμο. Το κάνουμε μόνο όταν έχουμε σχέση με το άτομο (έστω μόνο σεξουαλική). Δεν κάνει για επαναφορά.
Γίνεται ημέρα Αφροδίτης και ώρα διπλή Αφροδίτης ή Σελήνης, σε γέμιση.

Υλικά: 
●2 κόκκινα ομοιώματα (αντρικό και γυναικείο)
●κανέλα σε σκόνη
●γαρύφαλλο σε σκόνη
●ροζ ή κόκκινα ροδοπέταλα
●κόκκινο κάντιο
●έλαιο αγάπησέ με
●μια καρφίτσα
●ένα τσίγκινο πιάτο
●κόκκινη κορδέλα
●κόκκινο και μαύρο στυλό
●χαρτί από καφέ σακούλα μαναβικής
●μάρτυρα από κάθε άτομο (μαλλιά, νύχια, σπέρμα κλπ) -προαιρετικάΠρώτα βάλε όλες τις σκόνες και την καντιοζάχαρη σε ένα γουδί και χτύπα τα με το γουδοχέρι μέχρι να γίνουν μια ομοιόμορφη σκόνη. Άφησέ την στην άκρη για λίγο.

Αν έχεις μάρτυρες και των δυό σας, βάλτους μέσα στα κεριά (διάβασε εδώ για το πως θα το κάνεις αυτό). Παρόλο που είναι προαιρετικό δίνει μεγαλύτερη δύναμη στο ξόρκι. 


Βούτηξε τη μύτη της καρφίτσας στο έλαιο και μ'αυτήν χάραξε τα αρχικά (όνομα και επίθετο) στο στήθος του κάθε κεριού (τα αρχικά σου στο γυναικείο, τα δικά του αρχικά στο αντρικό). 

Ρίξε λίγο λάδι στα χέρια σου και άλειψε τα κεριά, το καθένα ξεχωριστά, με 7 ανοδικές κινήσεις (από κάτω προς τα πάνω). Δώσε ενέργεια στο κάθε κερί καθώς το κρατάς στα χέρια σου και οραματίζεσαι ότι είστε με το σύντροφό σου ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι. Προσπάθησε να διοχετεύσεις αυτήν την εικόνα και την αίσθηση μέσα στο κερί, δες την ενέργεια να ρέει από τους καρπούς των χεριών σου και να μπαίνει μέσα στο κερί, μέχρι να αισθανθείς ότι φορτίστηκε. Με αυτόν τον τρόπο θα φορτίσεις και τα δύο κεριά. Άστα στην άκρη για λίγο.

Απ'την καφέ σακούλα μαναβικής θα έχεις κόψει ένα χαρτί σε τετράγωνο σχήμα (με τα χέρια σου και όχι με ψαλίδι). Πάνω στο χαρτί γράψε με το μαύρο στυλό το ονοματεπώνυμο του αγαπημένου σου 9 φορές τη μία κάτω απ'την άλλη. Γύρνα το χαρτί μια φορά προς τα δεξιά. Πάνω απ'το όνομά του γράψε το δικό σου ονοματεπώνυμο, επίσης 9 φορές με τον ίδιο τρόπο. Τα δύο ονόματα πρέπει να σταυρώνονται (δες εδώ φωτογραφίες).


Με το κόκκινο στυλό, γράψε γύρω απ'τα ονόματα τη φράση "αγάπησέ με". Θα τη γράψεις πολλές φορές ώστε να σχηματιστεί ένας κύκλος, χωρίς να σηκώσεις καθόλου το στυλό απ'το χαρτί (τους τόνους θα τους βάλεις στο τέλος) και το πρώτο γράμμα θα πρέπει να ενώνεται με το τελευταίο.


Μόλις το γράψεις, φτύσε στο κέντρο του χαρτιού και ρίξε μια τσιμπιά απ'τη σκόνη. Δίπλωσέ το μια φορά προς τα σένα, και μετά άλλη μια φορά προς τα σένα. 

Το χαρτί σου είναι έτοιμο. 

Πασπάλισε τα κεριά με λίγη απ'τη σκόνη, και τοποθέτησέ τα ως εξής μέσα στο πιάτο: στα αριστερά το κερί του αγαπημένου μας και δεξιά το δικό μας. Τα δύο κεριά θα είναι ενωμένα και θα κοιτάζονται. Άρχισε να τα δένεις μεταξύ τους με την κόκκινη κορδέλα (την οποία θα έχεις αλείψει με το έλαιο), κάνοντας 9 κόμπους. Σε κάθε κόμπο που δένεις, θα λες:


Τώρα τάδε (το όνομά του) γέννα της τάδε
με αυτήν εδώ την κορδέλα σε δένω με εμένα την τάδε γέννα της τάδε
δένω τον έρωτα και το πάθος μας
ώστε πάντοτε να αγαπιόμαστε και να επιθυμούμε ο ένας τον άλλον.

Αφού τελειώσεις με τους κόμπους (σιγουρέψου ότι τα έδεσες σφιχτά και δεν θα γλιστρήσουν) βάλε το χαρτί που ετοίμασες κάτω απ΄τα κεριά μέσα στο πιάτο. 


Άναψε πρώτα το δικό του κερί, μετά το δικό σου και πες 9 φορές:


Τώρα τάδε γέννα της τάδε
ενώνω την καρδιά σου μαζί με την δική μου, της τάδε γέννα της τάδε
ώστε η αγάπη και η επιθυμία που έχουμε ο ένας για τον άλλον
να μεγαλώνει και να αναπτύσσεται κάθε μέρα που περνά. 
Τάδε γέννα της τάδε
αγαπάς και επιθυμείς εμένα την τάδε γέννα της τάδε, και μόνο εμένα!
Και εγώ η τάδε γέννα της τάδε
αγαπάω και επιθυμώ εσένα τον τάδε γέννα της τάδε, και μόνο εσένα!
Τα δεσμά της αγάπης μας δυναμώνουν με κάθε μας αναπνοή
οι καρδιές μας ξεχυλίζουν από αγάπη και έρωτα
και η μόνη μας επιθυμία είναι να ικανοποιούμε ο ένας τον άλλον.
Αυτό είναι το θέλημά μου και έτσι ας γίνει!

Αν θέλεις να προσθέσεις κάτι στα λόγια κάντο. Για παράδειγμα μπορείς να πεις "να με προσέχεις, να με νοιάζεσαι, να με φροντίζεις" κλπ. ανάλογα ποιές ανάγκες έχει η σχέση σας εκείνη τη στιγμή.

Άσε τα κεριά να καούν μέχρι τέλους. Τα υπολείμματα (μαζί με το χαρτί) θάψτα σε μια τριανταφυλλιά. Η αγάπη σας θα μεγαλώνει μέρα με την ημέρα!

1 σχόλιο: