Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου 2014

Αιματόπετρα (ηλιοτρόπιο)

Η πέτρα του θάρρους, του κουράγιου, της αλλαγής και της προστασίας από το κακό μάτι καθώς και από κάθε είδους αρνητική ενέργεια. 

Ηρεμεί και αναζωογονεί το μυαλό, επιτείνει τη διαίσθηση, αυξάνει τη δημιουργικότητα, μειώνει την ευερεθιστότητα, την επιθετικότητα και την ανυπομονησία. Ενθαρρύνει την ανιδιοτέλεια και τον ιδεαλισμό. Διαλύει τη σύγχυση, τους φόβους, το θυμό και ενισχύει τη λήψη σωστών αποφάσεων. Το ηλιοτρόπιο χρησιμοποιείται για την ευθυγράμμιση όλων των κέντρων του σώματος, για την κυκλοφορία της ενέργειας στο σώμα και βοηθάει να καταρρεύσουν τα μπλοκαρίσματα της ενέργειας. 

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διευκολύνει την επικοινωνία με ανώτερες πνευματικές διαστάσεις. 

Στους αρχαίους πολιτισμούς, οι γυναίκες φορούσαν το Ηλιοτρόπιο ώστε να διασφαλίσουν μία καλή εγκυμοσύνη και έναν εύκολο τοκετό. Οι Έλληνες και οι Ρωμαίοι το φορούσαν για να αποκτήσουν αντοχή κατά τη διάρκεια αθλητικών αγώνων και για να εξασφαλίσουν νίκη, φήμη και εξουσία. 


Αργότερα πίστευαν ότι η συγκεκριμένη πέτρα εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής και ανείπωτο πλούτο. Μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της επιτυχίας μιας επιχείρησης και της προσέλκυσης χρημάτων. Επίσης θεωρείται πέτρα της δικαιοσύνης και χρησιμοποιείται σε νομικά και δικαστικά θέματα. Κρατήστε ένα Ηλιοτρόπιο στο πορτοφόλι σας για καλή τύχη, χρήματα και καλή υγεία. Τοποθετήστε την σε αρκετά μέρη του σπιτιού σας για να αυξηθεί η ροή της ενέργειας της ζωής. 

Σωματικά, είναι ένα άριστο μέσο καθαρισμού του αίματος, μία ισχυρή πέτρα θεραπείας πολλών αιματολογικών διαταραχών. Αποτοξινώνει τον οργανισμό και διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα  να καταπολεμήσει και να επουλώσει λοιμώξεις και φλεγμονές. Σχετίζεται με το πρώτο τσάκρα και έχει την ιδιότητα να γειώνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου