Πέμπτη, 2 Οκτωβρίου 2014

Γρανάτης κόκκινος

Ο κρύσταλλος της ρομαντικής αγάπης και του πάθους, της καθαρότητας και της αλήθειας, της προστασίας και της καλής υγείας, του αισθησιασμού και της σεξουαλικότητας, της έμπνευσης και της ενέργειας, της προσωπικής και επαγγελματικής επιτυχίας, της αντοχής και της επιμονής, της φιλοδοξίας και της φήμης, τους σεβασμού και της δύναμης, της θετικής σκέψης, της αντίληψης και της αυτοπεποίθησης. 

Ο κόκκινος γρανάτης θεωρείται ο κρύσταλλος της πλήρης αφοσίωσης. Αφοσίωση στην οικογένεια, στους φίλους, στον εαυτό, στο σκοπό και στους στόχους. Ο κόκκινος γρανάτης είναι επίσης ένα αρχαίο σύμβολο της φιλίας. Αναζωογονεί, καθαρίζει και εξισορροπεί την ενέργεια, φέρνοντας, ανάλογα με την περίσταση, τη γαλήνη ή το πάθος. 

Κρύσταλλος ιδιαίτερα χρήσιμος σε περιόδους κατάθλιψης. Πιστεύεται ότι μπορεί να διαλύσει βαθιά ριζωμένες αρνητικές σκέψεις και συμπεριφορές. Μπορεί να βοηθήσει τον κάτοχο του να απαλλαγεί από αρνητικές και παλιές σκέψεις, από αναστολές και ταμπού, από θυμό και διχόνοια.  Ενισχύει το ένστικτο της επιβίωσης σε καταστάσεις τραυματικές, ανακουφίζει από τη συναισθηματική δυσαρμονία, προσφέρει κουράγιο και ελπίδα, και ενισχύει την αυτοπεποίθηση και την εσωτερική ακτινοβολία. Ξεμπλοκάρει και ενισχύει την εσωτερική φωτιά της δημιουργικότητας. Αναδεικνύει όλες τις αρετές του κατόχου του και λειτουργεί ως μαγνήτης ομοϊδεατών ανθρώπων. 

Ο κόκκινος Γρανάτης μπορεί να προστατέψει το χώρο σας από τους κλέφτες καθώς και εσάς τους ίδιους από το να σας κλέψουν τις ιδέες σας. Επίσης χρησιμοποιείται και ως ψυχική ασπίδα. Θεωρείται φυλαχτό και γούρι για τα παιδιά που ασχολούνται με την κολύμβηση. Τοποθετημένος κάτω από το μαξιλάρι μπορεί να βοηθήσει στη θεραπεία της κατάθλιψης και να διώξει τους εφιάλτες. 

Επαγγελματικά θεωρείται η πέτρα της επιτυχίας, της σταδιοδρομίας, της φήμης και της παραγωγικότητας. Προσελκύει την καλή τύχη, τις επιτυχημένες συνεργασίες, την επιτυχία και την ευημερία, και αυξάνει τη δημοτικότητα και την αναγνώριση. 

Κρύσταλλος της αγάπης, της σεξουαλικότητας, του αισθησιασμού, του πάθους και της γονιμότητας. Λέγεται ότι μπορεί να εξισορροπήσει τη σεξουαλική ορμή και να ενισχύσει τη γονιμότητα. Θεωρείται πέτρα του γάμου και της μονογαμίας. Απελευθερώνει την αγάπη και το πάθος, εμπνέει τη δέσμευση, την πίστη και την αφοσίωση. Είναι η πέτρα των καλλιτεχνών και των συγγραφέων. Προστατεύει τους στρατιώτες, τους πολεμιστές και τους φύλακες. Ιδανικός κρύσταλλος για γυναίκες επιχειρηματίες, ερευνητές, επιστήμονες και γιατρούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου