Σάββατο, 4 Οκτωβρίου 2014

Βωμός αφθονίας

Θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε ένα ξεχωριστό μέρος στο οποίο θα προσευχόμαστε καθημερινά για τα χρήματα που έχουμε ανάγκη.
Η διαδικασία αυτή στην ουσία αποτελεί μια καθημερινή άσκηση του μυαλού μας ώστε να υποδεχτεί και να υλοποιήσει την αφθονία. Σε αυτό βοηθάει η θετική επιβεβαίωση (affirmation) η οποία όσο περισσότερες φορές διαβάζεται τόσο καλύτερα λειτουργεί.

Χρησιμοποιήστε ένα τραπεζάκι ειδικά για αυτό το σκοπό και στρώστε πάνω του πράσινο ύφασμα. Θα χρησιμοποιήσουμε αντικείμενα που συμβολίζουν την αφθονία: κέρματα απ'τα ρέστα μας ή ακόμα και χαρτονομίσματα, μαγνήτες, νομίσματα feng sui, σουσάμι, φακές, ρύζι και ρεβύθια (ότι απ'αυτά μπορούμε να διαθέσουμε). 
Μια εικόνα της θεάς Lakshmi και της θεάς Fortuna θα ήταν τέλεια. Επίσης μπορούμε να εκτυπώσουμε και διάφορες εικόνες απ'το διαδίκτυο που μας εμπνέουν για το σκοπό αυτό. 
Από βότανα μπορούμε να βάλουμε ξυλάκια κανέλας, φύλλα βασιλικού, φύλλα δυόσμου, θυμάρι, χαμομήλι αλλά και σπόρους άλφα -άλφα.
Επίσης μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και λίθους που προσελκύουν τον πλούτο όπως κιτρίνη, μάτι της τίγρης, μάτι της γάτας και πράσινη αβεντουρίνη.

Απλώστε τα πάνω στο τραπεζάκι με τρόπο που να σας ευχαριστεί. Ο Βωμός σας είναι έτοιμος. Σιγά σιγά μπορείτε να προσθέτετε και άλλα αντικείμενα όπως κρυστάλλινες πυραμίδες, αγαλματίδια του Βούδα, φύλλα χρυσού κλπ. 


Αν θέλετε μπορείτε να καίτε καθημερινά ένα πράσινο ή χρυσό κερί το οποίο θα ντύσετε με έλαιο πλούτου. Ανάψτε το κερί και πείτε 7 φορές:


Τώρα είμαι πλήρως ανοιχτός/ή στην αφθονία.

Τώρα ευθυγραμμίζω πλήρως τον εαυτό μου με την αφθονία.
Παραδίδω όλους τους φόβους μου.
Τώρα είμαι πλήρως ανοιχτός/ή στο να λάβω την αφθονία 
σε όλες τις μορφές της.
Τώρα είμαι πλήρως ανοιχτός στη δική μου αφθονία
και στην χαρά που μου δίνει.
Τώρα είμαι ένας ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΜΑΓΝΗΤΗΣ της αφθονίας.
Τώρα ΠΡΟΤΙΘΕΜΑΙ να με βρει η αφθονία γρήγορα.
Βλέπω τα χρήματα να έρχονται σε μένα.
Εμπιστεύομαι την θεική αφθονία.
Και έτσι ΕΙΝΑΙ.
Ευχαριστώ, ευχαριστώ, ευχαριστώ!

Αφήστε να κερί να καεί για λίγο ή και ολόκληρο. Κάθε μέρα να καίτε το κερί και να διαβάζετε τα λόγια αυτά για να προσελκύσετε την αφθονία. Μέρα με την ημέρα ο Βωμός σας θα αποκτά ολοένα και ισχυρότερη ενέργεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου