Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου 2014

Πως βάζουμε τον μάρτυρα στα κεριά (φωτο)

Με τη λέξη μάρτυρας εννοούμε οτιδήποτε προέρχεται απ'το σώμα μας και έχει το DNA μας: τρίχες, σεξουαλικά υγρά, σάλιο, νύχια. Τους μάρτυρες τους χρησιμοποιούμε όταν κάνουμε ένα ξόρκι για τον εαυτό μας ή για άλλο άτομο. Το κάνει πολύ πιο προσωπικό και δυνατό με μεγάλο ποσοστό επιτυχίας.
Συνήθως τα κεριά που ζητάνε μάρτυρες είναι τα ομοιώματα, όπως αυτό στην εικόνα.
Φυσικά χρησιμοποιούμε το δικό μας γένος (αντρικό ή γυναικείο) και χρώμα ανάλογα με το σκοπό μας. Εδώ βλέπουμε ένα αντρικό πορτοκαλί ομοίωμα, πιθανώς για έναν άντρα που θέλει να κάνει άνοιγμα τύχης. Δίπλα του είναι τα μαλλιά. Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι αυτός είναι μακρυμάλλης και πρέπει να βάλουμε τον μάρτυρά του μέσα στο κερί. Χρειαζόμαστε άλλο ένα λευκό κερί, μια μεγάλη καρφίτσα και ένα τσιμπιδάκι ματιών.Αρχικά ζεσταίνουμε την καρφίτσα στη φλόγα του λευκού κεριού. Αυτό θα μας βοηθήσει να τρυπήσουμε ευκολότερα το κερί μας.

Τώρα που ζεστάθηκε ανοίγουμε μια τρυπούλα στο κάτω μέρος του κεριού, με βάθος τόσο ώστε να χωρέσει ο μάρτυρας.

Αφού ανοίξουμε την τρύπα μπορούμε να βάλουμε τον μάρτυρα μέσα. Σε περιπτώσεις που έχουμε τούφα μαλλιού όπως εδώ, βοηθάει το τσιμπιδάκι για να το σπρώξουμε στην αρχή.Και μετά συνεχίζουμε να το σπρώχνουμε κανονικά με τα δάχτυλά μας.
Για να μπει όλη η τούφα μέσα σπρώχνουμε λίγο και με την καρφίτσα.

Στο τέλος στάζουμε λίγες σταγόνες απ'το λευκό κερί για να το βουλώσουμε από κάτω.

Αν βρεις να στάξεις από πάνω κερί ίδιο χρώμα με το δικό σου ακόμα καλύτερα. Απλώς το λευκό είναι πιο εύκολο να βρεθεί και κάνει για όλες τις περιπτώσεις.

Το κερί μας είναι έτοιμο! Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία σε κάθε είδους κερί όταν το ξόρκι ζητάει μάρτυρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου