Τρίτη, 4 Νοεμβρίου 2014

Κόκκινος αχάτης

Πέτρα της δύναμης και του θάρρους, της τόνωσης και της ενδυνάμωσης, της θεραπείας και της μακροζωίας, της γείωσης και της αλήθειας. Πέτρα που χρησιμοποιείται για να καθαρίσει και να προσφέρει προστασία στην αύρα. 

Βοηθάει σε οποιαδήποτε αλλαγή επιθυμείτε ή χρειάζεται να κάνετε στη ζωή σας. Απαραίτητη σε όσους αναζητούν νέα εργασία. 

Τοποθετημένος στο 3ο τσάκρα μπορεί να βοηθήσει να δεχθούμε τα συναισθήματα μας και να απομακρύνει τη δυσαρέσκεια και την πικρία. Αυξάνει τη σωματική και τη συναισθηματική αντοχή. Διεγείρει την φαντασία και την έμπνευση. Η ενέργεια του κόκκινου αχάτη ενώνει την καρδιά και το ηλιακό πλέγμα με μία αρμονική δόνηση. Δημιουργεί ένα σταθερό, γήινο πεδίο ενέργειας. 

Φοριέται ως φυλαχτό για την αποφυγή ζηλόφθονων σκέψεων και για να ενισχύσει την αγάπη. 

Σωματικά χρησιμοποιείται για να βελτιώσει όλες τις λειτουργίες του σώματος, για τις διαταραχές του αίματος και στην θεραπεία των εγκαυμάτων του δέρματος. 

Επαγγελματικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλα τα επαγγέλματα για την αποφυγή μικρών ατυχημάτων καθώς και για την αύξηση της φυσικής αντοχής. Προσελκύει την επαγγελματική αναγνώριση και πλούτο. 

Κατάλληλος κρύσταλλος για την κηπουρική και την συγκομιδή υγιών λουλουδιών. Σε γενικές γραμμές ο κόκκινος αχάτης φοριέται για θεραπεία, δύναμη, καλή τύχη και μακροζωία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου