Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014

Τοπάζι

Το τοπάζι είναι άλλος ένας πολύτιμος λίθος που χρησιμοποιείται για προστατευτικούς σκοπούς. Θεωρείται καλός λίθος κατά του φθόνου, της δολοπλοκίας, της ασθένειας, της σωματικής βλάβης, του ξαφνικού θανάτου, της μαύρης και αρνητικής μαγείας, και της παραφροσύνης. Πιστευόταν ότι αυτή η πέτρα ήταν πολύ αποτελεσματική όταν δενόταν σε χρυσό και φοριόταν στο αριστερό μπράτσο.

Όταν φοριέται, ανακουφίζει την κατάθλιψη, την οργή, τον φόβο, την απληστία, τους παροξυσμούς και όλα τα ενοχλητικά συναισθήματα.

Αν τοποθετηθεί στο σπίτι είναι φυλαχτό κατά της πυρκαγιάς και των ατυχημάτων. Αν το βάλετε κάτω από το μαξιλάρι σας ή το φοράτε στον ύπνο σας, το τοπάζι διώχνει τους εφιάλτες και τερματίζει την υπνοβασία.

Το τοπάζι χρησιμοποιείται για να ανακουφίζει τον πόνο των ρευματισμών και της αρθρίτιδας, καθώς και για να ρυθμίζει το πεπτικό σύστημα. Ίσως γι' αυτό φοριέται επίσης αυτή η πέτρα για την απώλεια βάρους.

Γνωστό ως "εραστής του χρυσού", το τοπάζι χρησιμοποιείται για να φέρνει πλούτο και χρήματα. Συνδυάστε το με ίση ποσότητα ματιού της τίγρης. Εμποτίστε με δύναμη αυτές τις πέτρες και βάλτε τες γύρω από ένα πράσινο κερί. Κάψτε το κερί και οραματιστείτε.
Αν φοράτε τοπάζι, αυτό ελκύει την αγάπη.

Καθαρίζετε το τοπάζι σας με χλιαρό νερό και κρατάτε το μακριά από υψηλές θερμοκρασίες. Προσέξτε επίσης, επειδή, παρόλη τη σκληρότητα του κινδυνεύει να σπάσει με απότομο η δυνατό χτύπημα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου