Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου 2014

Άγιος Γερμανός (Saint Germain)

Άρχοντας (Chohan) της 7ης ακτίνας (βιολετί).
Ενέργεια: μεταστοιχείωση.

Είναι ένα φως, γεμάτο αφοσίωση, που ενώνει την καρδιά μας με τον 'Υψιστο. Αυτός ο μετασχηματισμός είναι θεραπευτικός και γεμάτος ευλογία, μας οδηγεί σε εξαγνισμό και καθαρότητα για να ενωθούμε με αφοσίωση με το Θεϊκό.
Ο Άγιος Γερμανός είναι ένας από τους αναληφθέντες Διδασκάλους και μέλος της Λευκής Αδερφότητας. Είναι ο φύλακας της 7ης ακτίνας, της βιολετί ακτίνας της θεραπείας. Σ' αυτόν ανήκει η βιολετί φλόγα της μεταστοιχείωσης. 'Οταν καλουμε την Χάρη Του τότε εξαγνιζόμαστε και είμαστε ολοένα και πιο ικανοί να αναγνωρίσουμε το Θεϊκό και να εκδηλώσουμε το Θέλημα Του.
«Είμαι το Φως» μία ένωση με το θεϊκό αιώνιο φως, έτσι μας διδάσκει ο Σαιν Ζερμαίν την ευλογία που βρίσκεται στην θεϊκή αγάπη και έκσταση. 'Ο,τι στέκεται εμπόδιο στο δρόμο προς την εξάγνιση, μετασχηματίζεται συνέχεια, απαλλαγμένο από τις αρνητικές ενέργειες του υλικού κόσμου και ανοίγει την καρδιά μας για το Φως και την Θεϊκή Αγάπη.

Μερικές από τις προηγούμενες ενσαρκώσεις του:
Ανώτατος ιερέας στην Ατλαντίδα
Ο προφήτης Σαμουήλ
Ιωσήφ από την Ναζαρέτ
Μέρλιν, σύμβουλος του βασιλιά Αρθούρου
Χριστόφορος Κολόμβος
Παράκελσος
Κόμης Σαιν Ζερμαίν

Ο κόμης του Σαιν Ζερμαίν ταξίδευε σ’ όλη την Ευρώπη. Κύριος σκοπός του ήταν να διευρύνει την συνειδητότητά του. Μιλούσε πολλές γλώσσες. 'Ηταν ανεξάρτητος και πλούσιος, γιατί σαν αλχημιστής που ήταν μπορούσε να μετατρέψει τα μέταλλα σε χρυσό, που δεν έχανε ποτέ την λάμψη του. Δεν ενδιαφερόταν πολύ για υλικές ανάγκες και είχε νεανικό παρουσιαστικό, χωρίς να έχει τα ίχνη του χρόνου.
Ο Σαίν Ζερμαίν στέλνει στους ανθρώπους την 7η ακτίνα της πνευματικής ελευθερίας και τους προετοιμάζει για την νέα εποχή. Φωτίζει την παλιά γνωση με νέο φως και μας βοηθά να αποκτήσουμε πάλι πρόσβαση σ’ αυτήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου