Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2015

Ξόρκι χωρισμού με ασπιρίνη

Γίνεται ημέρα Άρη σε χάση, μονή βραδινή ώρα. 

Υλικά:

●ένα λεμόνι
λάδι της διάλυσης
●μαύρο πιπέρι σε σκόνη
●πιπέρι καγιέν
●ένα σκουριασμένο καρφί
●9 καρφίτσες
●μαύρη κορδέλα 90 εκατοστά
●μαύρη κλωστή και μαύρο ύφασμα
●9 μαύρα κεριά
●ένα κομμάτι χαρτί βρώμικο (που θα το τρίψεις έξω στο χώμα και στη βρωμιά)
●μαύρο μελάνι
●6 ταμπλέτες ασπιρίνης
●αγιασμός
●ένα γυάλινο βάζο με καπάκι
●λευκό ξύδι

Άλειψε τα 9 μαύρα κεριά με το λάδι της διάλυσης και ρόλαρέ τα στο πιπέρι.
Σκίσε το χαρτί σε δύο κομμάτια. Με το μαύρο μελάνι γράψε πάνω το ονοματεπώνυμο της γυναίκας 9 φορές πάνω στο ένα κομμάτι, και στο άλλο γράψε το ονοματεπώνυμο του άντρα πάλι 9 φορές. Γράψτα με όσο πιο μικρά γράμματα μπορείς, και σκίσε το χαρτί που περισσεύει γύρω απ΄τα ονόματα ώστε να γίνει όσο πιο μικρό γίνεται.

Άναψε ένα μαύρο κερί. Κόψε το λεμόνι στη μέση. Πάρε το ένα κομμάτι και βάλε μέσα του το ένα χαρτί, ενώ στο άλλο κομμάτι θα βάλεις το δεύτερο χαρτί. Σπρώξτα και πίεσέ τα ώστε να μπούνε μέσα στο λεμόνι. Ράντισε και τα δύο κομμάτια με Αγιασμό και πες:


Βαπτίζεται η δούλη του Θεού τάδε γέννα της τάδε

εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.
Από εδώ και στο εξής θα είσαι η τάδε γέννα της τάδε.

Το ίδιο θα πεις και όταν ρίξεις τον αγιασμό στο κομμάτι του άντρα, βαπτίζοντας με το δικό του όνομα. Τώρα, πάρε το κομμάτι της γυναίκας και βάλε μέσα του 3 ασπιρίνες, και σε κάθε μία που θα βάζεις θα λες:


Τώρα, τάδε γέννα της τάδε,

η σχέση σου με τον τάδε γέννα της τάδε θα ξινήσει. 
Κάθε φορά που θα βρίσκεται μαζί σου, μια ξινίλα θα έρχεται στο στόμα σου.

Τις άλλες 3 ασπιρίνες θα τις βάλεις στο κομμάτι του άντρα, λέγοντας τα ίδια λόγια με το δικό του όνομα. Πάνω από κάθε κομμάτι λεμόνι (στη φλούδα του) κάνε ένα Χ με τον αντίχειρά σου και πες:


Σε καταράσσομαι και σε διατάζω να τελειώσεις τη σχέση σου.


Αυτό θα το κάνεις και στα δύο λεμόνια. Τώρα κάθε κομμάτι θα το ραντίσεις με πιπέρι καγιέν σε όλες του τις πλευρές ενώ λες:


Σε καταράσσομαι και σε διατάζω να τελειώσεις τη σχέση σου.


Ένωσε ξανά το λεμόνι περνώντας το σκουριασμένο καρφί ανάμεσα στα δύο κομμάτια για να τα συγκρατήσει. Επιπλέον κάρφωσέ το με τις 9 καρφίτσες, μπήγοντάς τις όσο πιο βαθιά μπορείς ώστε να μην ανοίξει. Σε κάθε καρφίτσα που θα βάζεις θα λες το εξής:


Αν δεν υπακούσετε τη διαταγή μου να τερματίσετε αυτήν τη σχέση

θα υποφέρετε απ'τις φλόγες τις κόλασης στην αιωνιότητα!

Τώρα τύλιξε το λεμόνι με το μαύρο ύφασμα και μετά ξεκίνα να το δένεις με τη μαύρη κλωστή. Καθώς το δένεις με την κλωστή, θα κάνεις 9 κόμπους σε αυτήν. Μόλις τελειώσεις, άφησε το λεμόνι δίπλα στο κερί που καίγεται.


Την επόμενη μέρα, και για 8 ημέρες ακόμα, θα ανάψεις ένα άλλο μαύρο κερί (ένα για κάθε μέρα) και με το λεμόνι δίπλα θα μελετάς λόγια χωρισμού. Μπορείς να επαναλάβεις όλα μαζί τα λόγια της προηγούμενης διαδικασίας, για παράδειγμα. Κάθε βράδυ θα αφήνεις το κερί να καίγεται τελείως και το επόμενο βράδυ θα συνεχίσεις με άλλο. Συνολικά θα το κάνεις για 9 βράδια (όσα και τα κεριά).

Τα υπολείμματα απ'τα κεριά θα τα μαζέψεις σε ένα γυάλινο βάζο.

Μετά τις 9 μέρες, βγάλε απ'το λεμόνι την κλωστή και το ύφασμα, βγάλε και τις καρφίτσες και άνοιξέ το πάλι στη μέση.

Το "μισό" του άντρα θα το θάψεις κάπου μακριά απ'το σπίτι σου, κάτω από έναν θάμνο ή άλλο φυτό, ώστε ο ήλιος να μην "βλέπει" το χώμα. Το "μισό" της γυναίκας ρίξτο στο βάζο με τα υπολείμματα των κεριών, γέμισέ το μέχρι πάνω με ξύδι και κλείστο. Τύλιξέ το με μαύρο ύφασμα και δέστο με μαύρη κορδέλα, κάνοντας 9 κόμπους με αυτήν. Πέταξέ το σ'έναν σκουπιδοτενεκέ. Την ώρα που το πετάς, φώναξε τη γυναίκα με το όνομά της και διέταξέ τη να φύγει.
Φύγε και μη γυρίσεις να κοιτάξεις πίσω σου.

4 σχόλια:

 1. αυτά τα ξόρκια δε γυρνανε πανω μας 3 φορες πιο δυνατα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Όχι τρεις φορές... δεν πιστεύω στο νόμο των τριών! Πουθενά στη φυσική δε λέει ότι μια πράξη ισούται με 3 φορές μεγαλύτερη! Υπάρχει όμως ο φυσικός νόμος της δράσης -αντίδρασης. Έτσι και στη μαγεία υπάρχει η δράση -ανταπόδοση. Ναι, τα επιθετικά ξόρκια γυρίζουν πάνω μας κάποια στιγμή, ακόμα και αν έχουμε το δίκιο με το μέρος μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. αρα γυριζουν πανω μας ,όταν είναι αδικια αυτό που συνεβη.............
  εχω ακουσει τρεις φορες πιο δυνατα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Στη μαγεία δεν υπάρχει το "δίκαιο" και το "άδικο". Υπάρχουν πράξεις υψηλής και χαμηλής δόνησης (ενέργειας). Ο χωρισμός είναι μια πράξη χαμηλής ενέργειας. Κάνοντας κακό προσελκύεις ταυτόχρονα και κακό. Γιατί είμαστε μαγνήτες του καλού και του κακού. Απ'αυτήν την άποψη γυρίζει πάνω σου. Τρεις φορές όχι, δεν το πιστεύω, αυτό είναι γουικανικός μύθος για να καταστέλλονται τα πλήθη από άσκοπες αρνητικές ενέργειες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή