Δευτέρα, 5 Ιανουαρίου 2015

Διάφορα σημάδια των κεριών

Δεν είναι πάντα εύκολο να καταλάβουμε τα σημάδια που προσπαθούν να μας δώσουν τα κεριά μας κατά τη διάρκεια μίας μαγικής εργασίας. Είναι πάντα καλό να θυμόμαστε όμως πως υπάρχουν κεριά τα οποία έχουν φτιαχτεί από κακής ποιότητας υλικά και είναι πολύ πιθανό να καούν με «άσχημο» τρόπο, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα και κάτι για την εργασία μας. Παράλληλα και οι εξωτερικοί παράγοντες παίζουν σημαντικό ρόλο στον τρόπο με τον οποίο τα κεριά καίγονται. Ο τρόπος που έχει τοποθετηθεί στο κηροπήγιο ένα κερί, η θερμοκρασία του χώρου, η υγρασία και άλλοι τέτοιοι παράγοντες, επηρεάζουν το πώς το κερί μας θα καεί. Επίσης όμως, είναι πολύ πιθανό το κερί να επηρεαστεί από τη δική μας διάθεση γι΄αυτό καλό είναι μέχρι να μάθουμε να διαλογιζόμαστε σωστά στη φλόγα του κεριού να μην ανησυχούμε για τους υπόλοιπους παράγοντες.
Ας πούμε λοιπόν κάποια πράγματα που πρέπει να προσέξουμε κατά την χρήση των κεριών:

Το κερί καίγεται καθαρά και ισορροπημένα

Αυτό μπορούμε να το πούμε «επιτυχία» και υποδεικνύει πως είναι πολύ πιθανό να έχουμε θετικά αποτελέσματα από τη μαγική μας εργασία. Ακόμη καλύτερο σημάδι, είναι όταν έχουμε ένα κερί τοποθετημένο σε ποτήρι και το οποίο καθώς καίγεται δεν αφήνει κανένα σημάδι στο γυαλί. Επίσης πολύ καλό αποτέλεσμα έχουμε όταν το κερί μας αφήνει πολύ λίγα υπολείμματα μετά την καύση του.

Η φλόγα παίζει ή τρεμοσβήνει συνεχώς

Αρχικά ελέγξτε εάν υπάρχει κάποιο ρεύμα αέρα ή υγρασία. Κατόπιν, ακολουθώντας το ένστικτό σας, αποφασίστε εάν φαίνεται ο τρόπος που κινείται να ακολουθεί κάποιο συγκεκριμένο πρότυπο. Εάν η εργασία σας αφορά κάποιο συγκεκριμένο άτομο, τότε ίσως να νιώσετε πως το άτομο αυτό προσπαθεί να «μπλοκάρει» τις προσπάθειές σας. Καθίστε και παρακολουθήστε το κερί ήσυχα, μέχρι να αποφασίσετε εάν όντως η κίνηση της φλόγας είναι μεγάλης σημασίας. Εάν το ένστικτό σας, σας πει αυτό, τότε ίσως το ξόρκι να μην ήταν για να γίνει τη συγκεκριμένη στιγμή και πιθανόν να πρέπει να προετοιμαστείτε να το επαναλάβετε.

Το κερί λιώνει και τρέχει υπερβολικά

Αυτό σας δίνει την ευκαιρία να παρατηρήσετε τη ροή του κεριού για σημάδια. Ένα κερί που καίγεται πολύ γρήγορα, είναι καλό σημάδι. Εάν καίγεται πιο πολύ από τη μία πλευρά, μπορείτε να το «εξισορροπήσετε» γυρνώντας το λίγο προς την άλλη πλευρά. Εάν το κάνετε αυτό, μετρήστε τις φορές που χρειάστηκε να γίνει – είναι ενδεικτικές των πόσων πραγμάτων πρέπει να προσέξετε προκειμένου να έχετε επιτυχία. Κάποιοι πάλι μπορείτε να το αφήσετε να καεί χωρίς να παρέμβετε στις κινήσεις του, για να δείτε τα πιθανά σημάδια που θα σχηματιστούν.

Το κερί καίγεται δημιουργώντας στη βάση του μια λακούβα, στην οποία βουλιάζει ή τρέχει στο πλάι 

Όταν αυτό συμβεί, μπορείτε να εξετάσετε το σχήμα που δημιουργείται για κάποιο σημάδι. Παραδείγματος χάριν, όταν τα υπολείμματα στη βάση του κεριού έχουν σχήμα καρδιάς, αυτό είναι καλό σημάδι εάν τελείτε μια εργασία αγάπης. Επίσης ακόμη και στο κερί που έχει τρέξει στα πλάγια μπορεί να βρείτε κάποιο σημάδι.

Το κερί που είναι τοποθετημένο σε κάποιο γυάλινο αντικείμενο, καίγεται στην αρχή καθαρά αλλά μετά βγάζει πάρα πολύ καπνό

Αυτό δείχνει πως στην αρχή τα πράγματα θα πηγαίνουν καλά, αλλά στην πορεία θα υπάρξουν παράγοντες οι οποίοι ακόμη δεν έχουν αποκαλυφθεί και θα πρέπει να λυθούν. Επίσης είναι πιθανό, να μην έχετε λάβει υπόψιν την παράμετρο του χρόνου και της εύνοιας των πλανητών και χωρίς καν να το καταλάβετε, να δουλεύετε ενάντια στο αποτέλεσμα που θέλετε.

Το κερί καίγεται βγάζοντας πολύ καπνό στην αρχή αλλά στο τέλος όχι

Υπάρχουν δύσκολες καταστάσεις που θα εμφανιστούν στην αρχή, αλλά τελικά στο τέλος οι συνθήκες θα βελτιωθούν.

Το κερί βγάζει υπερβολικά πολύ και υπερβολικά μαύρο καπνό

Αυτό σημαίνει πως τα πράγματα δεν πάνε και πολύ καλά – η εργασία ίσως να μην έχει αποτέλεσμα, η επιθυμία να μην πραγματοποιηθεί και το άτομο στο οποίο απευθύνεται το ξόρκι, είναι κάτω από συνθήκες μεγάλης πίεσης και στρες. Υπάρχει πολύ μεγάλη αρνητικότητα τριγύρω σας. Ίσως μπορείτε εκείνη την στιγμή να «αλλάξετε» τον σκοπό του κεριού και να «ζητήσετε» να διώξει όλη την αρνητική ενέργεια, πράγμα που θα σας βοηθήσει να ελέγξετε την κατάσταση.

Το κερί σβήνει μόνο του πριν καεί μέχρι τέλους

Αυτό ίσως δείχνει πως η εργασία που κάνετε δεν είναι η κατάλληλη για τον σκοπό σας και πρέπει να επιστρατεύσετε πιο ισχυρά μέσα για να επιτύχετε. Επίσης είναι δυνατόν να σημαίνει πως κάποιος δουλεύει ενάντια στη δική σας εργασία. Σε αυτήν την περίπτωση, το καλύτερο είναι να επαναλάβετε την εργασία σας.

Το κερί πέφτει ή αρχίσει και προκαλείται κίνδυνος πυρκαγιάς

Στο βαθμό που έχετε στερεώσει σωστά το κερί σας, αυτό δείχνει μεγάλο κίνδυνο για εσάς. Θα πρέπει να εξαγνίσετε τον χώρο σας όσο πιο γρήγορα μπορείτε. Καλό θα είναι να περιμένετε πριν επαναλάβετε την εργασία και να κάνετε και ένα εξαγνιστικό λουτρό.

Το κερί καίγεται υπερβολικά γρήγορα

Αν και η γρήγορη καύση είναι καλή, όταν είναι πολύ γρήγορη, σημαίνει πως θα έχουμε καλά αποτελέσματα, αλλά αυτά δεν θα κρατήσουν για πολύ. Και πάλι, θα είναι καλό να περιμένετε πριν ξαναπροσπαθήσετε.

3 σχόλια:

 1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Είναι πολύ καλό σημάδι! Η επιθυμία σου θα πραγματοποιηθεί!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ειναι καλο σημαδι το οτι δεν εχει μεινει τιποτα απο το κερι?

   Διαγραφή