Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2015

Φυλαχτό για προστασία κατά τη διάρκεια της ημέρας

Αυτό το φυλαχτό είναι για να είμαστε προστατευμένοι κατά τη διάρκεια της ημέρας, όταν φεύγουμε απ'το σπίτι ή όταν πηγαίνουμε κάποιο ταξίδι.

Σε ένα κομμάτι ριζόχαρτο γράψε με κόκκινο στυλό τον ψαλμό 120:

Υψώνω τους οφθαλμούς μου προς τα όρη· πόθεν θέλει ελθεί η βοήθειά μου;
Η βοήθειά μου έρχεται από του Κυρίου, του ποιήσαντος τον ουρανόν και την γην. Δεν θέλει αφήσει να κλονισθή ο πους σου· ουδέ θέλει νυστάξει ο φυλάττων σε. Ιδού, δεν θέλει νυστάξει ουδέ θέλει αποκοιμηθή, ο φυλάττων τον Ισραήλ.
Ο Κύριος είναι ο φύλαξ σου· ο Κύριος είναι η σκέπη σου εκ δεξιών σου. Την ημέραν ο ήλιος δεν θέλει σε βλάψει, ουδέ η σελήνη την νύκτα. Ο Κύριος θέλει σε φυλάττει από παντός κακού· θέλει φυλάττει την ψυχήν σου. Ο Κύριος θέλει φυλάττει την έξοδόν σου και την είσοδόν σου, από του νυν και έως του αιώνος.
Άναψε ένα καρβουνάκι και βάλε να καίει αρσενικό (κίτρινο) λιβάνι. Διάβασε τον ψαλμό 3 φορές, καθώς περνάς το ριζόχαρτο πάνω απ'τον καπνό του θυμιάματος.
Στις τελευταίες δύο σειρές του ψαλμού θα βάλεις το όνομά σου, δηλαδή θα πεις:

Ο Κύριος θέλει με φυλάττει από παντός κακού· θέλει φυλάττει την ψυχήν μου, εμένα του (τάδε).
Ο Κύριος θέλει φυλάττει την έξοδόν μου και την είσοδόν μου, εμένα του (τάδε) από του νυν και έως του αιώνος.

Μόλις τελειώσεις τύλιξε το χαρτί και δέστο καλά με μια κόκκινη κλωστή. Βάλε το ριζόχαρτο σε ένα λευκό κομμάτι ύφασμα μαζί με έναν κόκκο λιβάνι και μια μικρή φωτογραφία σου. Ράψε το ύφασμα με λευκή κλωστή για να μην ανοίξει, και μόλις το ράψεις άναψε καινούριο καρβουνάκι με λιβάνι κίτρινο. Πέρνα τώρα το πουγγί μέσα απ'τον καπνό καθώς λες 3 φορές:

Ο Κύριος θέλει με φυλάττει από παντός κακού· θέλει φυλάττει την ψυχήν μου, εμένα του (τάδε).
Ο Κύριος θέλει φυλάττει την έξοδόν μου και την είσοδόν μου, εμένα του (τάδε) από του νυν και έως του αιώνος.

Είναι έτοιμο. Αυτό θα το έχεις μαζί σου κάθε φορά που φεύγεις απ'το σπίτι. Μπορείς να το φτιάξεις και για ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, βάζοντας το δικό του όνομα και δική του φωτογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου