Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2015

Οι πλανητικοί πίνακες

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑ


Σχετίζεται με τη σωστή κρίση και κατεύθυνση. Προσελκύει την καλοτυχία, βοηθά σε θέματα επαγγελματικά, σε δικαστικές υποθέσεις, θρησκευτικά θέματα, και επίσης βοηθά σε ταξίδια εξωτερικού.
Είναι ένα τετράγωνο των 4, με αρίθμηση από το 1 έως το 16. Κάθε άθροισμα στήλης είναι 34 και το γενικό σύνολο έχει άθροισμα 136.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΟΥ ΑΡΗ
Σχετίζεται με τη δραστηριότητα και τη σύγχυση. Έχει ευνοϊκή επίδραση σε φιλονικίες, μάχες και πολέμους. Αναπτύσσει τη σωματική δύναμη και το θάρρος, βοηθά στην κατανόηση των φαρμάκων και μηχανισμών και μπορεί να προκαλέσει σύγχυση και απελπισία στους εχθρούς ενός ατόμου.
Αποτελείται από 5X5 τετράγωνα από το ένα έως το 25. Κάθε στήλη έχει άθροισμα 65 και το γενικό άθροισμα είναι 325.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΟΥ ΕΡΜΗ
Σχετίζεται με τη διαίσθηση και την κίνηση. Βοηθά στο να αποκτήσει κανείς γνώσεις στην έκφραση του γραπτού ή του προφορικού λόγου, και εξασφαλίζει την ασφάλεια στα ταξίδια.
Είναι τετράγωνα των 8X8 και αριθμείται από το 1 έως το 64. Κάθε στήλη έχει άθροισμα 260 και το συνολικό άθροισμα 2.080.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣΣχετίζεται με την φαντασία. Βοηθά στο να τακτοποιηθούν φιλονικίες, σε οικογενειακά προβλήματα και στην ανάπτυξη φυτών και δέντρων.
Είναι τετράγωνο των 9X9 και αριθμεί από το 1 έως το 81. Κάθε στήλη έχει άθροισμα 369 και συνολικό άθροισμα 3.321.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ
Σχετίζεται με την υπομονή και την ανεκτικότητα. Δυναμώνει την ικανότητα διεξαγωγής διαφόρων εργασιών ή στην εκτέλεση των καθηκόντων και ευθυνών ενός ατόμου. Ευνοεί τους Πολιτικούς και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις και βοηθά στην ανάπτυξη και πρόοδο μιας επιχείρησης.
 Είναι τετράγωνο των 3X3, αριθμεί από το 1 έως το 9. Κάθε στήλη έχει άθροισμα 15 και το συνολικό άθροισμα είναι 45.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥΣχετίζεται με την θέληση και την δραστηριότητα. Φέρνει καλή υγεία, αυτοπεποίθηση για τις ικανότητες ενός ατόμου, και βγάζει στην επιφάνεια τη δύναμη και τα προσόντα για ηγεσία και ανωτερότητα.
Είναι τετράγωνο των 6X6, αριθμεί από το 1 έως το 36. Κάθε στήλη έχει άθροισμα 111 και γενικό άθροισμα 666.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ
Σχετίζεται με τον έρωτα. Βοηθά σε όλα τα θέματα που αφορούν τον έρωτα, τον γάμο, τη συνεργασία, κοινωνικά θέματα και φιλικές σχέσεις.
Είναι τετράγωνο των 7X7, αριθμεί από το 1 έως το 49. Κάθε στήλη έχει άθροισμα 175 και το συνολικό άθροισμα είναι 1225.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου