Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου 2015

Σαρανταήμερο λύσιμο

Μια πολύ δυνατή ευχή για να καθαρίσουμε και να προστατέψουμε τον εαυτό μας, το σπίτι μας και τα μέλη της οικογένειάς μας, όταν κινδυνεύουμε από μαγεία. Ξεκινάμε στη χάση για 40 συνεχόμενες μέρες. 

Ανάβουμε το καντήλι μας και από κάτω βάζουμε ένα χαρτί όπου έχουμε γράψει το όνομά μας και τα ονόματα των αγαπημένων μας που θέλουμε να λύσουμε. Το καντήλι θα πρέπει να παραμείνει άσβεστο για 40 μέρες, οπότε φροντίζουμε ανά τακτά διαστήματα να το γεμίζουμε με λάδι. 
Ανάβουμε στο καρβουνάκι λιβάνι κίτρινο, σμύρνα, δεντρολίβανο και απήγανο
Λιβανίζουμε καθώς διαβάζουμε 3 φορές την προσευχή: 

Εις το όνομα του Πατρός και της Αγίας Τριάδος. 

Παναγία Θεοτόκε βοήθησον τους δούλους του Θεού... (ονόματα) και τον οίκο αυτών. Εν αρχή ην ο λόγος και ο λόγος προς τον Θεό ην ο λόγος δι αυτό εγένετο και χωρίς αυτό εγένετω ορκίζω και εξορκίζω πάσα μαγεία και αρρώστεια. Δίωξων την κατάρα τον αφορισμό την γλωσσοφαγιά. Λύσον τα εμπόδια την τύχη και την σταύρωση από τους δούλους του Θεού... (ονόματα) και τον οίκο αυτών Άγιε Κυπριανέ και Αγία Ιουστίνη, Άγιε Γεώργιε και  Άγιε Νικόλαε, Άγιοι Ανάργυροι Κοσμά και Δαμιανέ, Άγια Αναστασία Φαρμακολύπτρια, Άγιοι Πάντες, Αγία Τριάδα, λύσον την μαγεία την αρρώστια. Λύσον τα εμπόδια την τύχη και την στείρωση από τους δούλους του Θεού... (ονόματα) και τον οίκο αυτών. Ο Θεός Αβραάμ ο Θεός Ισαάκ ο Θεός Ιακώβ, ο Θεός των Αγγέλων και Αρχαγγέλων Μιχαήλ, Ραφαήλ, Γαβριήλ.

Δίωξον την μαγεία την κατάρα τον αφορισμό την γλωσσοφαγιά τα λυοκομποδέματα, λύσον τα στεφάνια την τύχη και την στείρωση από τους δούλους του Θεού... (ονόματα) Ανεχώρησαν εν γιαλώ, εν ποταμώ, εν τάφώ, εν μνήματι, εν δρόμώ, εν κόκαλώ, εν θάλασσα. 
Λυθήτωσαν και καταργηθήτωσαν από τους δούλους του Θεού ημών. Αμήν.


Άγιε Προφήτη Ηλία όπως γυρίζεις με την χρυσή σου άμαξα γύρισε και πάρε ότι κακό έχω στη σκέψη μου, Άγιε Προφήτη Ηλία όπως ανοίξεις τους καταρράκτες του ουρανού άνοιξε και τις φλέβες από τον εγκέφαλό μου και πάρε ότι κακό μου έχουν κάνει. Άγιε Προφήτη Ηλία όπως ανεβαίνεις στους ουρανούς και διώχνεις τα σύννεφα διώξε και κάθε εμπόδιο που διέρχεται επάνω μου σε μένα τον/την... γέννα της...


Άγιε Γεώργιε με το χρυσό κοντάρι σου και τρεις αγγέλους του Χριστού λύστε με και ξεχαλινώστε από κάθε εμπόδιο να μην μπορεί να με εμποδίσει ούτε Ρωμιός ούτε Εβραίος.
Εν ονόματι του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος Αμήν.


Διαβάζουμε την προσευχή καθώς λιβανίζουμε όλους τους χώρους του σπιτιού. Τα υπολείμματα απ'τα καρβουνάκια τα φυλάμε σε ένα αλουμινόχαρτο, και μετά τις 40 μέρες πηγαίνουμε και τα πετάμε στη θάλασσα. 

Την τελευταία μέρα και αφού διαβάσουμε την ευχή και λιβανίσουμε, αφήνουμε το καντήλι να σβήσει. Τότε κοιτάμε τα υπολείμματα του λαδιού πάνω στο νερό -αν δεν έχει σημάδια είμαστε καθαροί, αν έχει αφήσει κηλίδες και ειδικά χοντρές, τότε χρειάζεται να το επαναλάβουμε. 

7 σχόλια:

 1. Όταν έχουμε κάνει προσωπικό λύσιμο (για τον εαυτό μας) οι μαγικές εργασιές που έχουμε κάνει στο παρελθόν (πριν το λύσιμο) π.χ μελόβαζο-ερωτικό ξόρκι κλπ αποδυναμώνονται;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Όχι, απλά καθαρίζουμε τον εαυτό μας από αρνητικές ενέργειες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ευχαριστώ για την απάντηση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Τρεις φορές την μέρα θέλει ή τρεις συνεχόμενες ??? Psaraki4u@gmail.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Μου εχει κανει η μαμα μου μαγια. Βρισκόμαι στην διαδικασία λυσιματος, απο ατομο που γνωρίζι. Στο μεταξυ ειχα κανει καποια ξορκια για χωρισμο στον παντρεμένο συντροφο μου. Αυτα εξακολουθουν να υφίσταται ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Κανονικά ναι. Θα πρέπει να ρωτήσεις όμως και το άτομο που σου κάνει τις εργασίες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή