Κυριακή, 1 Μαρτίου 2015

Θεός και υλική αφθονία

Όλοι οι γονείς παντού στη γη θέλουν το παιδί τους να ζήσει μια ζωή ευτυχισμένη, να του έρθουν όλα ευνοϊκά, να συναντήσει ένα σύντροφο που θα το αγαπά και θα το νοιάζεται πραγματικά, που θα μπορεί να ακουμπά ο ένας στην αγκαλιά του άλλου και να είναι πλήρεις και ευτυχισμένοι. Θέλουν το παιδί τους να μην έχει ποτέ κανένα πρόβλημα, καμία δυσκολία, καμία ασθένεια στη ζωή του. Θέλουν το παιδί τους να βρει μια εργασία που να μην το κουράζει πολύ, να έχει μεγάλες απολαβές χωρίς να εξουθενώνεται. Ναι, οι γονείς θέλουν σε όλα το καλύτερο για το παιδί τους. Και κάνουν πολύ καλά! Πράττουν θεϊκά! 

Θέλουν και τα εγγόνια τους, τα παιδιά των παιδιών τους, να είναι υγιή και ευτυχισμένα, να είναι χαρούμενα, να βρουν καλές δουλειές, και να τους έρθουν όλα ευνοϊκά, να μην τους συμβεί ποτέ τίποτα κακό, και να ζήσουν καλές ζωές!

Όλα αυτά τα οποία θέλουν οι ανθρώπινοι γονείς για τα παιδιά τους, τα θέλει και ο Θεός για όλα τα παιδιά του. Θέλει να τους έρθουν όλα καλά, χωρίς να υπάρξει ούτε ένα συννεφάκι που να σκιάσει τη ζωή τους, ούτε μια στενοχώρια να σκιάσει την καρδιά τους, ούτε ένα μικρό έλλειμμα να βαρύνει την ψυχή τους. Όλες αυτές τις ευχές κάνει και Εκείνος για εμάς: Παιδί μου, σε προικίζω με όλα όσα μπορείς να έχεις και να γίνεις και να είσαι. Σου δίνω και βοηθούς για να εκπληρώνουν κάθε επιθυμία και κάθε σκέψη σου, είναι σαν να λέει ο Θεός.

Εμείς γεννιόμαστε σαν άνθρωποι, κοιτάμε γύρω μας και πιστεύουμε ότι δεν μπορούμε να έχουμε αφθονία αφού ο περισσότερος κόσμος δεν έχει, πιστεύουμε πως δεν μπορούμε να έχουμε υγεία αφού οι περισσότεροι δεν έχουν, πιστεύουμε ότι δεν μπορούμε να είμαστε πλήρεις, αφού οι άλλοι άνθρωποι δεν είναι, και το χειρότερο, πιστεύουμε πως το να θέλουμε να τα έχουμε όλα αυτά και άλλα, είναι αμαρτία! Έτσι βάζουμε το Θεό σε θέση χειρότερη από έναν ανθρώπινο γονιό. Τόσο μικρόψυχο τον θεωρούμε;

Χωρίς να το συνειδητοποιούμε, κλείνουμε τους σάκους της προίκας μας. Ο Θεός όμως θέλει αυτό που θέλουν όλοι οι γονείς για τα παιδιά τους, και ακόμα περισσότερα για εμάς. Το ζήτημα είναι ότι, όπως ο γονιός, έτσι και ο Θεός δεν μπορεί να επιβάλει στα παιδιά του αυτό που θα κάνουν, αυτό που θα σκεφτούν. Κανείς από τους δύο <<γονείς>> δεν μπορεί να το επιβάλλει. Εάν αγαπούν το παιδί τους, θα τιμήσουν την άποψη του, την αυτονομία του και το δικαίωμα του να καθορίσει το ίδιο την ζωή του, να ζήσει τις δικές του εμπειρίες και να κάνει τις δικές του επιλογές. Εκείνοι μπορούν να υποστηρίζουν, να δίνουν τη σοφή συμβουλή τους και να το αγαπούν. Και εκείνο, αν θέλει, θα ακούσει...

Όλοι έχουμε γύρω μας τους βοηθούς του Θεού: τους Αγγέλους μας. Είναι ενεργειακά συνδεδεμένοι με την αύρα μας, και έρχονται σε εμάς από ένα διαφορετικό χώρο και χρόνο, από ένα διαφορετικό πλαίσιο σκέψης. Μας βοηθούν να διατηρούμε τη σύνδεση με τον Ανώτερο Εαυτό μας και την πλήρη υπόστασή μας. Ζητώντας τη βοήθεια τους, γινόμαστε ότι καλύτερο, ότι ομορφότερο και ότι πιο εμπνευσμένο μπορούμε να είμαστε!

Οι Άγγελοι έρχονται κοντά στον καθένα μας με ένα πολύ προσωπικό και ιδιαίτερο τρόπο. Η σύνδεση που έχουμε μαζί τους είναι εξατομικευμένη στα προσωπικά μας ιδιαίτερα  χαρίσματα και δυνατότητες. Καθένας επικοινωνεί και παραλαμβάνει τα μηνύματα, τα σημάδια, τα ερεθίσματα και τις αισθήσεις με τέτοιο τρόπο, ώστε να γίνουν εύκολα αντιληπτά στον ίδιο. Έτσι, η επικοινωνία είναι προσαρμοσμένη στον ιδιαίτερο ψυχισμό μας, την αντίληψη και τον τρόπο εσωτερικής λειτουργίας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου